KRAH BRAKA

Razvodi se Jelena Karleuša: ‘Duško se više ne vidi kao dio naše obitelji. Preživjela sam sve pa ću i ovo, navalite‘

Kako se navodi u objavi, bračni par se sporazumno dogovorio da okonča brak

Jelena Karleuša

 Pedja Milosavljevic/Cropix

Poznata srpska pjevačica Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram profilu da se razvodi od svoga supruga Duška Tošića nakon 14 godina braka.

Kako se navodi u objavi, bračni par se sporazumno dogovorio da okonča brak.

- Nažalost, Duško više ne vidi sebe kao dio naše obitelji, tehničko-pravne stvari bit će sporazumno riješene u narednom razdoblju. U ovom teško periodu za našu obitelj neću moliti za razumijevanje medija jer je to uzaludno, napisala je Karleuša u objavi na svom Instagramu.

- Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo ispiranje usta našim životom što je nešto na što sam navikla... pa navalite, dodaje.

- Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje, zaključuje Karleuša te dodaje da je sva bračna imovina prepisana na njihovu djecu, a skrbništvo pripada njoj.

Podsjetimo, 2019. je u javnost procurio seks skandal u kojem je pjevačica sudjelovala s nogometnim reprezentativcem BiH Ognjenom Vranješom. U javnost su procurile eksplicitne fotografije srpske folk dive, koje je ona sama navodno slala nogometašu, a onda je između aktera te afere izbio pravi rat na društvenim mrežama. Ona i Duško uspjeli su preživjeti taj skandal iako su srpski mediji pisali o zahlađenim odnosima bračnog para. A onda se na pravoslavni Božić 2022. godine dogodila nova drama. Tošić je tada navodno u njihovu domu ošamario Jelenu, a ona ga je zbog toga prijavila policiji. Na kraju nije podnijela kaznenu prijavu protiv supruga, a Tošić je saslušan u policijskoj postaji. Sada su, izgleda, konačno odlučili svatko krenuti svojim putem...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:20