UKRADENI AUTO

Razuzdani sin Cyndi Lauper nakon uhićenja: ‘Upravo sam ostavio napojnicu od 2000 dolara, skinite mi se!‘

Declyn Lauper 24-godišnji reper priveden u četvrtak rano ujutro nakon što se ispostavilo da vozi ukradeni Mercedes

Declyn Lauper Thornton i Cyndi Lauper

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Declyn Lauper, sin velike glazbene zvijezde ‘80-ih poznate po svojoj ekscentričnosti Cyndi Lauper, uhićen je u New Yorku zbog optužbi za krađu automobila. TMZ je izvijestio da je 24-godišnji Declyn Lauper priveden u četvrtak rano ujutro nakon što su policajci prijavili da su ga pronašli za upravljačem nepropisno parkiranog Mercedesa. Policija je očito provjerila registarske pločice na automobilu i rekla kako podaci pokazuju da one pripadaju drugom automobilu.

Kada je tzv. vin broj provjeren, ispostavilo se da je luksuzno vozilo ukradeno prije dvije godine. Declyn je zato optužen za kazneno djelo neovlaštene uporabe vozila te pušten iz pritvora s obavezom da se kasnije vrati na sud.

image

Declyn Lauper Thornton i Cyndi Lauper

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Cyndi Lauper

Andrew H. Walker/shutterstock/Andrew H. Walker/shutterstock

Declyn je jedino dijete dobitnice Grammyja (69) i njezina supruga, glumca Davida Thorntona (69). Njegovo umjetničko ime je Dex Lauper i reper je s dva milijuna pratitelja na Instagramu. Kao glumac nastupao je pod imenom Declyn Thornton. Njegove zasluge uključuju davanje glasa liku u jednoj epizodi "Bob‘s Burgersa".

TMZ je izvijestio kao je reper na Instagramu objavio isprekidan video iz tog uhićenja, ali on je u međuvremenu uklonjen.

U subotu je objavio poruku TMZ-u u svojim Instagram pričama.

"Upravo sam jeo u Ciprianiju (poznati luksuzni restoran u New Yorku op.a.) i ostavio napojnicu od dvije tisuće dolara. Neka netko kaže TMZ-u da mi skine je.... s mog k....", napisao je evidentno bijesan glazbenik ljut što su mediji doznali za taj incident.

Ni Declyn ni njegova obitelj nisu dali nikakav službeni komentar o uhićenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:34