ŽESTOKI OBRAČUN

Rat Borisa Johnsona i Nicki Minaj zbog cijepljenja: ‘Ne znam tko je ona‘; ‘Poslat ću vam portfolio‘

Glazbenica je ubrzo objavila bizarnu audio snimku s lažnim britanskim naglaskom u kojoj ismijava britanskog premijera
Nicki Minaj
 Bar/Backgrid Uk/Profimedia

Britanski premijer Boris Johnson i profesor te glavni britanski epidemiolog Chris Whitty našli su se usred "verbalnog rata" s američkom repericom Nicki Minaj i to zbog njezine "neistinite i smiješne teorije da cjepivo protiv koronavirusa može izazvati impotenciju" koju je podijelila na Twitteru.

Glazbenica je ubrzo objavila bizarnu audio snimku s lažnim britanskim naglaskom u kojoj ismijava britanskog premijera nakon što je na konferenciji za novinare kritizirao njezin post. Naime, Johnson je izjavio da "nije toliko upoznat s likom i djelom Nicki Minaj kao što bi vjerojatno trebao biti" i pozvao je ljude da se cijepe protiv koronavirusa, ističući trenutnu borbu protiv dezinformacija o koronavirusu.

image
Britanski premijer Boris Johnson
Handout/PRU/AFP

Također je dodao da on jedino poznaje Nikkija Kananija, najboljeg engleskog doktora, te da bi radije poslušao što on ima za reći o cijepljenju.

"Pošaljite ovo premijeru i javite mu da su lagali. Opraštam mu. Nitko drugi. Samo on", napisala je glazbenica u objavljenom tweetu i dodala: "Da, pozdrav, premijeru Boris, ja sam Nicki Minaj. Upravo sam vas nazvala da vam kažem da ste jutros bili nevjerojatni u vijestima. Ja sam vam zapravo Britanka. Rođena sam tamo. Tamo sam išla na fakultet. Išla sam na Oxford. Išla sam u školu s Margaret Thatcher. Rekla mi je toliko lijepih stvari o vama. Rado bih vam poslala svoj portfolio, s obzirom da ne znate puno o meni. Ja sam velika, velika zvijezda u Americi," rekla je Minaj.

Nicki Minaj bila je izložena javnim kritikama nakon što je svojim 22 milijuna pratitelja na Twitteru rekla da je prijatelj njezine rođakinje navodno postao impotentan nakon što se cijepio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:15