POZNATI TENISAČ

RASPAD ZVJEZDANOG PARA Slavni Švicarac progovorio o svom životu nakon prekida s Donnom Vekić: 'Sada se bolje nosim s nekim stvarima'

 
Stanislas Wawrinka i Donna Vekić
 Instagram

Švicarski tenisač Stanislas Wawrinka u jednom se intervjuu u Ženevi osvrnuo na svoj privatni život u posljednje vrijeme. Tenisač je prekinuo sa svojom djevojkom, Osječankom Donnom Vekić, no nije baš bio raspoložen za razgovor o toj temi.

'Bilo je mnogo promjena tijekom moje karijere (smijeh). Točno je da se sada s nekim stvarima nosim drugačije nego prije deset godina. Odrastao sam, polako se približavam kraju svoje karijere i oporavio sam se od teške ozljede. Sada se bolje nosim s nekim stvarima. Nije samo moj privatni život ono što utječe na moju igru i ono što se događa na terenu, tu su i drugi faktori. Osvojio sam tri Grand Slama i više turnira nego što sam to ikad mislio. Tijekom karijere sam morao činiti više nego samo se brinuti o privatnom životu', rekao je Wawrinka.

Na pitanje o tome razmišlja li već o kraju svoje karijere, kaže da za to još uvijek nije vrijeme.

'Bio sam vrlo zadovoljan svojom igrom od početka ove godine. Nadam se da ću se i dalje uzdizati na svjetskoj ljestvici i osvajati naslove. To je moj cilj za ostatak ove sezone, a da bih to ostvario, moram se svakog dana truditi i davati sve od sebe, kao što sam to uvijek činio tijekom karijere. Ne znam hoću li ostvariti svoje ciljeve brzo ili nakon dugo vremena te hoće li se to uopće dogoditi. Vratio sam se u top 30 igrača i to je dobar početak. No istina je da uvijek želim više', ističe tenisač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:42