MOŽE LI ON TO?

Quentin Tarantino želi Brucea Willisa u svom posljednjem filmu: Hoće li ga bolest spriječiti?

Tarantino i Willis su inače veliki prijatelji i bilo bi mu drago da se pojavi u njegovom filmu ponovno

Quentin Tarantino i Bruce Willis

 Profimedia/

Kultni filmaš Quentin Tarantino želi Brucea Willisa u svom desetom i posljednjem filmu, "Filmski kritičar", no spreman je odustati od te ideje ako Willisova obitelj kaže da je previše bolestan, piše Express.

Tarantino i Willis su inače veliki prijatelji, a pošto snimanje posljednjeg filma 60-godišnjeg redatelja počinje ovog rujna, bilo bi mu "itekako drago" da Willis ima barem malu cameo ulogu.

image

Bruce Willis

Emmett/furla/oasis Films (efo Fi/Afp/Profimedia

Inače, 68-godišnji Willis se službeno umirovio prošle godine nakon što se mučio na filmskim setovima više od desetljeća prije nego što mu je dijagnosticiran degenerativni poremećaj mozga, odnosno, afazija. U veljači ove godine, njegova je obitelj objavila da sada pati od frontotemporalne demencije, koja utječe na kognitivne sposobnosti.

image

Quentin Tarantino

Julie Edwards/Avalon/Profimedia

Međutim, prošlog je mjeseca glumačka legenda izgledala dobro i sretno u videu koji su objavile njegove kćeri nakon obiteljskog posjeta Disneylandu, a Tarantino se nada da je dovoljno dobro da izvede kratku epizodnu ulogu.

image

Quentin Tarantino i Bruce Willis

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

Njih su se dvojica čvrsto sprijateljili nakon što ga je Tarantino bacio u ulogu ostarjelog boksača Butcha Coolidgea u svom filmu "Pakleni šund" iz 1994., što je Willisu pomoglo da se ponovno uspostavi kao glavna zvijezda nakon kratkog pada popularnosti i karijere koja je stagnirala. Tada je Tarantino izjavio da Bruce izgleda kao glumac iz 50-ih te da se "ne može sjetiti nijedne druge zvijezde koja ima takav izgled".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:48