NIŠTA OD PUTOVANJA

Putin ‘kaznio‘ vlastitu kćer: ‘Planirala je romantični bijeg iz Rusije, e pa, ne može‘

Znanstvenica dr. Maria Voroncova htjela je odletjeti u ‘prijateljsku‘ zemlju na odmor i proslaviti svoj rođendan

Maria Voroncova i Jevgeni Nagorni

 Tv Channel/Willwest News/Pro

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno je kaznio svoju kćer i spriječio njezino putovanje u inozemstvo, gdje je željela proslaviti svoj rođendan. To je navodno učinio zbog straha da se ona ne namjerava vratiti u Rusiju.

Znanstvenica dr. Maria Voroncova htjela je, naime, odletjeti u 'prijateljsku' zemlju na odmor, gdje je planirala uživati na tropskoj plaži i proslaviti svoj 37. rođendan. Ovaj romantični bijeg planirala je sa svojim partnerom Jevgenijem Nagornijem (33), s kojim je započela vezu nakon raspada braka s nizozemskim biznismenom Jorritom Faassenom.

image

Jevgeni Nagorni

Not Supplied/Willwest News/Profimedia

"Putin je odgovorio kategoričkim odbijanjem te pojačao mjere zaštite za njegovu kćer Mariju. Prema našim informacijama, predsjednikova najstarija kći nije se planirala vratiti u Rusiju", stoji u izvješću ruskog medija, prenosi Daily Mail.

image

Maria Voroncova s prijateljicama

Sergey Kanev/east2west News/Willwest News/Profimedia

U izvješću se ne navodi je li razlog njezina navodnog plana za bijeg ruska invazija njezina oca na Ukrajinu. Telegram kanal General SVR tvrdi da ima insajderske informacije o Kremlju te su prvi izvijestili o tome da Putin pati od ozbiljne bolesti, uključujući rak, što je teorija koja se sada smatra vjerojatnom.

Maria, koja je jedna od sankcioniranih ruskih državljana od strane zapadnih zemalja zbog svoje povezanosti s Putinom, ima 8-godišnjeg sina s bivšim suprugom Jorritom Faassenom. Ona sada ne smije putovati u većinu zapadnih zemalja, a ranije je planirala putovanje Europom. Ona je najstarija Putinova kći koju je dobio s bivšom suprugom Ljudmilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:11