SVE ZBOG MASKE

Prvo ju je kći optužila za zlostavljanje, a sada se zvijezda 90-ih našla u središtu novog skandala

‘Čini se da više nema ni traga inteligenciji na ovome svijetu‘ - komentirali su pratitelji najnoviji potez poznate glumice...

Denise Richards

 Profimedia

Denise Richards bila je velika zvijezda u devedesetima koju smo imali priliku gledati u seriji “Melrose Place" i kao Bondovu djevojku u filmu “Svijet nije dovoljan””, no onda je nestala s malih ekrana. Nedavno se ponovno našla u središtu javnosti nakon što ju je njezina starija kći Sam, koju je dobila u braku s glumcem Charliejem Sheenom, optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje te se preselila kod oca.

image

Denise Richards i Charlie Sheen

Cbs Collection/Everett/Profimedia

17-godišnjakinja je izjavila u videu na TikToku da je život s Denise (50) i očuhom Aaronom Phypersom (48) "pravi pakao" te da zbog toga nije spavala ni jela, što je dovelo do toga da se osjeća depresivno.

"Prije godinu dana bila sam zatočena u nasilnom kućanstvu, mrzila samu sebe, danima ne bih jela ili spavala, bila sam užasno depresivna, mrzila školu i tako dalje... Danas sam se konačno iselila iz te kuće pakla, doživjela sam duhovno buđenje, imam dvije mačke, sretno sam sama, puna ljubavi prema sebi i napustila sam srednju školu", rekla je tada Sam.

Denise je bila šokirana tom situacijom te je smatrala da je glavni problem bio u njezinim pravilima koje tinejdžerica nije željela poštovati, tvrdili su prijatelji glumice. I kad se konačno ova obiteljska situacija malo smirila, Denise se našla u središtu novog skandala.

Naime, nedavno se na Instagramu pohvalila da je u zrakoplovu bila bez maske. "Za one koji se brinu zašto ne nosim masku u zrakoplovu, krijem se ispod hoodieja i debelog kaputa. Molim vas. Ovo je deblje od bilo koje maske", napisala je glumica na Instagramu i izazvala brojne negativne reakcije pratitelja.

"Čini se da više nema ni traga inteligenciji na ovome svijetu", komentirao je jedan pratitelj, a drugi je dodao: "Ne bismo ni znali da se vozila zrakoplovom da nam sama nije rekla. Samo traži pažnju." "Ne razmišljaš svojom glavom", "Glupačo glupa", "Ovo je odvratno. Nositi masku je doslovno najlakša stvar na svijetu" - poručili su joj drugi.

Nakon što su je mnogi napali zbog tog poteza, Denise se odlučila ispričati.

"Denise je shvatila da nije bilo u redu objaviti tu fotografiju. U stvarnosti, ona je nosila masku cijelo vrijeme, osim kad je popila nekoliko gutljaja vode. Vjeruje u to da maske štite i zaista poštuje epidemiološke mjere. Bilo je čudno što je objavila tu fotografiju, a spremna je priznati da je bila idiot zato što ju je objavila", rekao je izvor blizak glumici za Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:01