ZNA BITI ŠAŠAV

Prvi solo intervju velike ljubavi Jeffa Bezosa: ‘Tek sam kasnije otkrila i njegovu drugu stranu. Veza s njim ima i mana‘

Na pitanje kako usklađuje velike obitelji, Lauren Sancez zasluge za uspjeh pripisuje zajedničkom roditeljstvu s bivšim partnerom

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U prvom solo intervjuu otkako je 2019. javno obznanila da je u vezi s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu, Jeffom Bezosom, Emmyjem nagrađena novinarka i pilotkinja helikoptera Lauren Sanchez progovorila je o njihovoj vezi i privatnom životu za WSJ magazin.

"Volimo biti zajedno i volimo raditi zajedno. Pomaže mi oko moje knjige. On radi na tome da dobije licencu za pilota. Zajedno letimo. Zajedno vježbamo. Cijelo smo vrijeme zajedno", otkrila je 53-godišnja Sanchez koja navodi da joj je to najbolje iskustvo koje je ikad imala. Također je priznala da joj je on ‘ukrao‘ njezinog trenera Wesa Okersona.

"Uvijek sam imala karijeru vrlo odvojenu od svog partnera. Mislim da sada mogu raditi sa svojim partnerom i biti s njim cijelo vrijeme‘, rekla je o njihovim zajedničkim filantropskim inicijativama i strastvenim projektima.

Inače, Sanchez je nedavno pokrenula svoju producentsku tvrtku Adventure & Fellowship, koja je producirala filmove za Bezos Academy, Bezos Earth Fund i Blue Origin, Bezosovu zrakoplovnu tvrtku. Također bi ove godine trebala izdati svoju prvu knjigu za djecu ‘Flynn, muha koja je letjela‘, a istaknula je da je Jeff Bezos surađivao s njom na svakom koraku.

"Živjeti s Jeffom je kao da svaki dan imate prilike prisustvovati master classu. Ono o čemu me stvarno puno naučio jest menadžment. Najveći savjet koji mi je dao? Održavam jako puno sastanaka i uvijek bih na njima prva govorila, a on bi mi rekao: ‘Ne, ne, ne. Ti si šefica. Ti govoriš zadnja. Puštaš sve ostale da govore kako ne bi bilo pod utjecajem tvog mišljenja.‘ Također mi je savjetovao da mi sastanci traju kraće od sat vremena ako je moguće te da osoba koja vodi sastanak napiše dokument od šest stranica ili manje o čemu će se razgovarati i zašto. Ne znam kako mu to uspijeva, može satima čitati dokumente", istaknula je Lauren, koja je priznala i da nije uspjela postati stjuardesa kad joj je bilo 18 godina jer je bila ‘predebela‘. Imala je, naime, 55 kilograma.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

James Veysey/Shutterstock Editorial/Profimedia/James Veysey/Shutterstock Editorial/Profimedia

Druga strana osnivača Amazona

U svom velikom intervjuu otkrila je i drugu stranu 59-godišnjeg osnivača Amazona koju javnost nije imala prilike do sada upoznati. "On je zaista jako duhovit. Nasmijava me cijelo vrijeme. Zna biti baš šašav", otkriva Sanchez i priznaje da bi njegov smijeh mogla prepoznati bilo gdje.

"Kada sam prvi put čula kako se smije, pomislila sam - ‘ajme, što je ovo?‘ Sada mi se njegov smijeh baš sviđa. Ako smo na nekoj zabavi i razdvojimo se, moram samo pričekati koju sekundu i pratiti otkud se čuje njegov smijeh", dodaje.

Zaljubljena Lauren također je otkrila da joj njezin dragi svake nedjelje ujutro napravi ‘najbolje palačinke na svijetu‘.

"On se vrlo rano budi. Zatim uzima svoju kuharicu Betty Crocker, a meni nije jasno kako najpametniji čovjek na svijetu još uvijek nije zapamtio običan recept", smije se.

Filantropija također igra veliku ulogu u njihovoj vezi. U prošlogodišnjem zajedničkom intervjuu, koji je ujedno bio i prvi kojeg su dali kao par, Bezos je rekao da planira većinu svog bogatstva (koje iznosi 124 milijarde dolara) donirati. Sanchez je sada za WSJ magazin potvrdila da je od početka znala da će Bezos to učiniti.

"Jeff mi je uvijek govorio, otkad ga poznajem, da će većinu svog novca dati filantropiji", dodala je.

Romansa iz helikoptera

Njihova veza započela je puno prije nego što su se uopće upoznali. Oboje su rođeni u istoj bolnici u Albuquerqueu u Novom Meksiku, u ‘samo šest godina razlike‘, kako navodi. Točan početak njihove veze i dalje nije baš jasan, no navodno je romansa procvjetala tijekom vožnje helikopterom kojim je Sanchez tada upravljala.

Bezos, koji je doživio helikoptersku nesreću 2003., pripisao joj je zasluge što se riješio svog straha od letenja, čak do te mjere da sada i sam uči letjeti. Par zajedno ima sedmero djece iz prethodnih veza, a vikende često provode svi zajedno.

Sanchez ima 21-godišnjeg sina Nikka Gonzaleza s bivšim igračem američkog nogometa Tonyjem Gonzalezom, a također ima 16-godišnjeg sina Evana i 15-godišnju kćer Eleanor s bivšim suprugom Patrickom Whitesellom.

Zanimljivo, navodno ju je upravo Whitesell, koji je inače izvršni predsjednik agencije Endeavour, upoznao s Bezosom, koji pak ima tri sina i jednu posvojenu kćer s bivšom suprugom, filantropkinjom MacKenzie Scott.

image

Jeff Bezos i MacKenzie Scott

Profimedia

Afera Jeffa Bezosa i Lauren Sanchez njegovoj je bivšoj podebljala novčanik

Sanchez i Bezos bili su u braku s bivšim supružnicima kada su započeli svoju aferu, koju je pak 2019. razotkrio National Enquirer. Ubrzo su uslijedili razvodi s obje strane, a 52-godišnja MacKenzie Scott nakon toga je postala jedna od najbogatijih osoba na svijetu. Ona je, naime, nagodbom o razvodu postala bogatija za 28,9 milijardi dolara.

Sanchez je priznala da veza s Bezosom ima i loših strana. Tako je, primjerice, morala naučiti da ne daje svoju točnu lokaciju nikome te da određene stvari ne objavljuje na Instagramu.

"Teško mi je. Ja sam vrlo otvorena osoba i puno pričam. Volim dijeliti svoje tajne. Tako da sam morala naučiti da to ne smijem činiti. Bila je to dobra lekcija. Nekada sam ljudima govorila svakakve stvari i nikoga nije bilo briga. Sada moram više držati do privatnosti, malo više kontrolirati stvari i to je u redu", objašnjava.

Ipak, život s Bezosom ima više prednosti nego mana.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prijateljica s bivšim

"Naša tipična subota izgleda tako da se družimo, ručamo s djecom, što je uvijek zabavno jer nikada ne znate u kom će smjeru taj razgovor krenuti kad imamo puno djece", smije se Lauren.

Na pitanje kako usklađuje njihove velike obitelji, Lauren zasluge za uspjeh pripisuje svom iskustvu zajedničkog roditeljstva s bivšim partnerom Gonzalezom.

"Najbolji primjer je odnos koji imam s ocem mog najstarijeg sina, Tonyjem Gonzalezom. Naučila sam kako da budem dobar roditelj uz njega, tako da imam više iskustva nego što to možda ima Jeff. Tony i njegova žena moji su najbolji prijatelji. No, nije uvijek bilo tako. Na početku je bilo napetosti. Ali Tony i Tobie su bili s nama ove godine na Dan zahvalnosti i stvarno smo dobri prijatelji", govori Lauren i priznaje da su ona i Gonzalez ‘uvijek komunicirali‘, ali im je trebalo ‘pet godina da bi postali prijatelji‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:22