SEKS U RESTORANU

Prvi put objavljeni detalji noći koja je uništila život Borisu Beckeru: ‘Ne, to nije bio ormar!‘

Osramoćeni sportaš govori o svojem usponu i padu, te otkriva je li se doista seksao s Angelom Ermakovom u ormaru u restoranu Nobu

Angela Ermakova, Boris Becker i Barbara Feltus

 Profimedia

Bivši teniski broj 1, Boris Becker (55) prebacuje dio krivice za razvod od prve supruge Barbare Feltus na nju. Nije mogao izdržati život u kojem ona neprekidno vraća na njegovu aferu s Ruskinjom Angelom Ermakovom, modelom i konobaricom, 1999. godine.

U dvodijelnom dokumentarnom filmu "Boom Boom! The World vs Boris Becker", koji 7. travnja stiže na streaming platformu Apple TV +, bivši prvak progovorio je bez suzdržavanja o svojem usponu i padu, svojim promašajima, bankrotu, zatvoru, ženama... U upravo objavljenom prvom traileru, uz Beckera se kao sugovornici pojavljuju Barbara te teniske zvijezde John McEnroe i Novak Đoković, kojima je bio trener. Još je niz poznatih osoba sudjelovao filmu. Redatelj, oskarovac Alex Gibney, s tenisačem je razgovarao dva puta - 2017. godine, te 2019. kada je bilo jasno da će Becker završiti u zatvoru zbog skrivanja imovine, 2,5 milijuna funti, pri bankrotu. Gibney, koji je strastveni ljubitelj tenisa, na projektu je radio punih pet godina.

Bivši tenisač je govoreći o privatnom životu priznao kako su žene bile njegov najveći porok izvan teniskih terena. Afera s Angelom Ermakovom najpoznatiji je njegov izlet tijekom braka. Barbara i Boris rastali su se godinu dana nakon što je Ermakova, nakon "seksa za jednu noć" i to u uglednom londonskom restoranu Nobu, rodila djevojčicu Annu. Dugo se pričalo kako je Anna začeta u restoranskom ormaru, no Becker je sada otkrio kako je istina ipak nešto drugačija.

- Ne bih ulazio u detalje, ali otišli smo u stražnju sobu. Nije to bio ormar, ormar je premalen za bilo kakvu fizičku aktivnost. Poseksali smo se i to je bilo to. Nisam imao njezin telefonski broj, kontakt. - rekao je Becker - A onda sam dobio sam faks u kojem je pisalo: "Možda me se ne sjećaš. Naš zadnji susret je bio prije osam mjeseci. Evo ti moj broj, nazovi me.". Nisam mogao vjerovati! Sljedeći tjedan našli smo se u Londonu. Skinula je kaput i vidio sam da je u visokoj trudnoći. Rekla mi je da sam ja otac djeteta.

image

Boris i Barbara Becker neposredno prije razvoda 2000. godine

-/Dpa/Profimedia/-/dpa/profimed ia

Kada je Barbara, s kojom ima sinove Noaha i Elisa, doznala za trudnoću, u njihovom domu zavladao je kaos. Becker je ispričao kako je ona u prvom trenutku rekla: "Dobro, ja te još uvijek volim i želim i dalje biti s tobom. Idemo pronaći neki način da tako i bude.".

- Mjesecima nitko nije znao o djetetu. Ali, svaki put kada bismo o nečem raspravljali, ona bi izvukla joker-kartu i rekla: "Daj jeb..o šuti! Ako svijet dozna što si napravio, izgubljen si.". Rekao sam joj da je u pravu, ali da ja u takvom odnosu ne mogu živjeti. To je nemoguće. Trebamo prekid. - prisjetio se Becker.

Posebno je ironična činjenica da je te večeri prije seksa u stražnjoj sobi hvaljenog restorana, ostavio trudnu Barbaru, koja je nosila Elisa, u hotelskoj sobi. Otišao je proslaviti kraj svoje profesionalne karijere, nakon što je poražen u četvrtom krugu Wimbledona.

- Prvo pivo samo otvorio odmah nakon meča, slijedilo je drugo... Želio sam otići van sa svojim trenerom, fizioterapeutom i španerom da proslavimo. Rekao sam supruzi: "Sutra ću biti suprug i otac, ali večeras, posljednji put, želim biti igrač tenisa". Bila je bijesna. Nakon toga sam imao dugu raspravu s majkom na balkonu. Posljednje što mi je rekla bilo je: "Boris, samo nemoj napraviti neku glupost". - objasnio je bivši teniski as koji je sa svojom ekipom otišao u provod.

image

Angela i Anna Ermakova

Eagle Press/Instar Images/Profimedia/Eagle Press/instar Images/profimedia

U početku je negirao da mu je Anna kći, iako je svima bilo jasno da je djevojčica "precrtani tata". Nakon DNK testa koji je potvrdio očinstvo, nagodio se s njezinom majkom (u isto vrijeme se razvodio od Barbare) te su tijekom godina uspostavili solidan odnos. Anna danas radi kao model. S Barbarom je također u relativno dobrim odnosima. S drugom suprugom Lily, s kojom ima 13-godišnjeg sina Amadeusa još se nije razveo iako ne žive zajedno od 2018. godine, Ona ga je u nedavnom intervjuu za njemački Bild pozvala da "ispuni obaveze prema svojem sinu". Tvrdi kako posljednjih 10 mjeseci nije platio ni novčića za uzdržavanje i školarine za Amadeusa. Becker ne želi komentirati njezine tvrdnje.

image

Boris Becker sa sinovima Noahom i Eliasom

Vistapress/G. Chlebarov/Imago Stock&people/Profimedia/Vistapress/g. Chlebarov/imago Stock&people/profimedia

On je iz britanskog zatvora izišao u prosincu prošle godine, nakon što je odslužio osam od 30 mjeseci kazne, te je privatnim zrakoplovom deportiran u rodnu Njemačku.

Zatvor je imao golem učinak na bivšeg sportaša i u nizu intervjua koje je dao ovih dana promovirajući dokumentarni film, rekao je kako trenutno razmatra što će raditi ostatak svojeg života. Najvjerojatnije će to biti posao komentatora teniskih natjecanja u kojem ima veliko iskustvo. Becker će se ponovno moći pridružiti BBC-jevoj komentatorskoj ekipi u vrijeme Wimbledona 2025. godine, jer će se u Ujedinjeno Kraljevstvo moći vratiti nakon isteka pune kazne i, naravno, pod uvjetom da mu to odobre britanske vlasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:18