OBRAZAC PONAŠANJA?

Prvi muž J. Lo: ‘Sumnjam da će Bennifer uspjeti, a otkrit ću vam i zašto‘

Ojani Noa kaže da mu je dojadilo da se o njemu govori kao o siromašnom konobaru kojeg je pjevačica odbacila nakon godinu dana

Ojani Noa i Jennifer Lopez 1997. godine

 Kay Blake/Zuma Press/Profimedia

Prvi suprug Jennifer Lopez (53), Ojani Noa (48), odlučio je komentirati njezin friški brak s Benom Affleckom (49) za Page Six i Daily Mail i nema baš neko lijepo mišljenje o ljubavnoj priči o kojoj govori cijeli svijet - rekao je da Jennifer Lopez "voli biti zaljubljena", ali gubi interes za partnera čim početna strast malo splasne.

image

Ben Affleck i Jennifer Affleck (Lopez)

Agence/Bestimage/Profimedia

Intervjue daje, rekao je Ojani, zato što mu je dojadilo da se o njemu govori kao o siromašnom konobaru kojeg je J.Lo odbacila nakon godinu dana.

- Puno se toga pisalo o Jen i meni u posljednjih nekoliko tjedana i većina toga je neistinita. Želim da ljudi znaju pravu priču. Bili smo par dvije godine, ali smo gotovo desetljeće bili prijatelji. Puno puta sam se osjećao kao Pepeljuga - rekao je Noa koji, tvrdi, nije ni znao tko je ona kada su se upoznali.

On je izbjegao s Kube i započeo novi život u SAD-u ranih 1990-ih, a upoznao je J. Lo dok je radio kao konobar u Miamiju. Došla je u restoran u kojem je radio. Bila je to ljubav na prvi pogled.

- Zaljubili smo se kad je ona već bila poznata, ali je tijekom našeg braka postala megazvijezda. Godinama mi je bilo teško pričati o tome i samo sam želio nastaviti živjeti svojim životom. No, sada kada se udala za Bena koji je dobar tip, sve mi se vratilo - prisjetio se Noa.

On je u međuvremenu postao glumac i producent, a bez obzira na to što priča o prijateljstvu s bivšom suprugom, oduvijek voli plasirati pokoju rečenicu o svojoj bivšoj, superuspješnoj supruzi.

To je započelo nekoliko godina nakon što su se razveli. Točnije, počelo je 2001. godine kada je bilo očigledno da je Lopez krenula dalje i odlučila se udati za svog novog dečka, plesača Crisa Judda. U to je vrijeme otvorila kubanski restoran i posao vođenja prepustila Noi. No, otpustila ga je nakon šest mjeseci.

Nakon toga, prvi bivši suprug rado je koristio prilike da ispriča nešto o 11 mjeseci njihova braka. Govorio je da je opsjednuta seksom na čudnim mjestima, prijetio da će objaviti snimke njihova seksa, njezinu majku Lupe Rodriguez optuživao da je zanima samo novac... A onda bi se smirio do neke nove prilike, poput trenutne u kojoj svi govore o "pobjedi ljubavi" Bena i Jen, o Bennifer.

.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck na medenom mjesecu

Agence/Bestimage/Profimedia

- Ben je suprug broj četiri - rekao je Noa koji je za kraj njihova braka okrivio "parazite koji se hrane slavnim osobama" - Ja sam bio broj jedan i rekla mi je da sam ja ljubav njezina života. Kada smo ležali u krevetu prve bračne noći, rekla je da ćemo zauvijek biti zajedno. Želim njoj i Benu sve najbolje, ali sumnjam da će to potrajati.

Otkrio je kako smatra da je J. Lo žena koja će se udati sedam ili osam puta.

- Ne vidim da će se ikada skrastiti s jednom osobom. U svom profesionalnom životu ona stalno grabi naprijed, zbog čega ima karijeru dugu tri desetljeća, ali takva je i u privatnom životu. I da, uspije li Ben zadržati Lupe, Jenniferinu majku, na svojoj strani, onda možda ima šanse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:46