BORBA S RAKOM

PROSLAVLJENI GLUMAC IZGLEDA SVE LOŠIJE, FANOVI U PANICI Nove fotografije Val Kilmera zabrinule sve, ali on i dalje tvrdi da se izliječio molitvom

 
Val Kilmer snimljen u veljači u Santa Monici
 Profimedia, AKM-GSI

Poznati glumac Val Kilmer u posljednji je čas sa slabim izgovorima otkazao nekoliko događanja na kojima se trebao pojaviti što je izazvalo nove sumnje javnosti da mu se zdravlje dodatno pogoršalo. Kilmer se ‘zbog obiteljskih obaveza’ nije pojavio na dva događanja u Tampi na Floridi u srpnju, a propustio je i otvorenje vlastite izložbe u Los Angelesu.

Kilmer je tek u travnju ove godine priznao da boluje od raka grla koji mu je dijagnosticiran prije dvije godine. U tom je periodu glumac vidno oslabio i smršavio, no tvrdi da je izliječen i to zahvaljujući molitvama i ljubavlju bližnjih.

Jedan je događaj otkazao 11. srpnja, a drugi 25. srpnja, no za oba je naveo ‘neodgodive obiteljske obaveze’ što je izazvalo sumnju.

Kilmer je pripadnik Kršćanske znanosti te vjeruje da je svaka bolest rezultat ‘mentalne greške’, a samim time se može liječiti molitvom. Premda su pripadnici ove sekte dugo izbjegavali liječnike, mnogi suvremeni sljedbenici ipak priznaju modernu medicinu.

AG_174051 -  - *EXCLUSIVE* Santa Monica, CA - Val Kilmer looks winded after carrying a large box to his car while out in Santa Monica. Val looks a little worse for wear despite denying that he has throat cancer - a rumor which was even supported by his friend Michael Douglas.

**SHOT ON 2/26/17**

Pictured: Val Kilmer
 28 FEBRUARY 2017, Image: 322762785, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Val Kilmer snimljen u veljači u Santa Monici

Zvijezda filmova ‘Top Gun’ i ‘Batman’ te mnogih drugih holivudskih uspješnica snimljen je krajem 2015. s tubom za traheostomiju što je sugeriralo operaciju, no tad je još negirao bolest i govorio da mu je ‘samo natekao jezik’.

Glumcu se nisu svidjeli ni novi medijski komentari pa je na svom profilu na Facebooku objavio: ‘Ne obazirite na posljednje negativne vijesti da svoju uspješnu turneju otkazujem zbog problema sa zdravljem. Imao sam obiteljske probleme kao što svi ponekad imaju, te sam promijenio datume, no baš sam sinoć imao sjajan nastup u Arizoni i čeka me još jedan u Phoenixu večeras pa vi vidite! Još uvijek imam problema s govorom zbog otečenih limfnih čvorova što je sad već nekoliko godina stara vijest. No, uživam u showu i odlično se zabavljam! Čeka nas puno selfieja i prodaje umjetnina… Jako se dobro zabavljam putujući po našoj prekrasnoj zemlji! Hvala vam za podršku koju mi iskazujete i, molim vas, ne dolijevajte ulje na vatru negativnim senzacionalističkim naslovima. To zbilja zabrinjava moju majku koja im ponekad još uvijek vjeruje…’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:07