NOVE OPTUŽBE

Progovorio tjelohranitelj: ‘Angelina je sabotirala odnos djece s Bradom, morala su ga izbjegavati! A onda nam je dala otkaz...‘

Pittovi odvjetnici predali su nove dokumente protiv Jolie u kojima je progovorio šef zaštitara koji su za njih radili 20 godina

Brad Pitt i Angelina Jolie 2014.

 Jason Merritt/Getty Images/Profimedia/Jason Merritt/getty Images/profimedia

Angelina Jolie optužena je da je pokušala uništiti odnos svoje djece s Bradom Pittom govoreći im da se klone glumca, otkriva Daily Mail. Holivudska glumica optužena je da je pokušala udaljiti svog bivšeg supruga i njihovo šestero djece nakon njihovog razlaza, prema sudskim podnescima podnesenim Vrhovnom sudu L.A.-a.

U ekskluzivnoj izjavi koju je vidio Daily Mail, tjelohranitelj para dobio je informaciju od svog zaposlenog kako Jolie traži da njezina djeca izbjegavaju Pitta dok ona ima skrbništvo nad njima. Dokumenti koji ovo dokazuju dio su onih spisa koji se odnose na međusobni sukob bivšeg para oko vinograda i kuće u Francuskoj. Pitt (60) i Jolie (48) su upleteni u dugotrajnu mučnu bitku oko imanja Chateau Miraval koje proizvodi nagrađivani pjenušavi rosé.

Naime, Jolie je svoj dio prodala za 62 milijuna dolara ruskom milijarderu Juriju Šefleru 2021., za što Pitt tvrdi da je u suprotnosti s njihovim dogovorom da prvo trebaju jedno drugome ponuditi pravo otkupa.

image

Angelina Jolie

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bivši vojnik britanskih zračnih snaga Tony Webb radio je za obitelj više od 20 godina kao tjelohranitelj, počevši od 2000., ali tvrdi da ga je Jolie otpustila nakon što su dvojica njegovih pripadnika osiguranja stala na Pittovu stranu nakon razlaza.

Prema dokumentima koje su jučer predali Pittovi odvjetnici, Webb tvrdi da je dvojici kolega Joliein osobni asistent rekao da će ih "tužiti" nakon što se pokazalo da bi oni mogli imati dokaze u borbi para oko skrbništva. U dokumentima se navodi kako je Webbov kolega čuo Jolie da "ohrabruje djecu da izbjegavaju druženje s Pittom tijekom posjeta".

U svojoj izjavi Webb tvrdi da su dvojica njegovih suradnika pozvani da daju dokaze na saslušanjima o skrbništvu bivšeg para i tako otkriju razgovore između Jolie i djece. Prema Webbovoj izjavi, nakon razlaza para SRS Global i on nastavili su biti tjelohranitelji Jolie, Pitta i njihove djece. Neposredno prije nego što su dvojica njegovih radnika trebala svjedočiti na sudu, nazvao ga je osobni asistent glumice, Michael Vieira.

"Vieira me tada zamolio da spriječim dvije osobe da svjedoče. Shvatio sam da je gospodin Vieira ovaj zahtjev uputio u ime gospođe Jolie", navodi Webb u svojoj izjavi.

Webb je dalje rekao u dokumentu da "nije imao ovlasti" spriječiti dvije osobe da svjedoče jer su bili "neovisni suradnici", a ne njegovi izravni zaposlenici. Asistent je navodno onda objasnio da oni moraju sklopiti ugovor o tajnosti s Jolie, inače će ih tužiti.

"Prenio sam ovu poruku dvjema osobama preko telefona i obje su mi rekle da planiraju svjedočiti. Jedna od dvije osobe, Ross Foster, precizirao je da namjerava svjedočiti bez obzira na ugovor o tajnosti ako dobije sudski poziv", nastavio je Webb.

Sve je dovelo do toga da je u lipnju 2021. Jolie prekinula suradnju sa SRS-om. Webb joj je tada pisao zahvalu.

"Također sam napisao da sam tužan što smo se udaljili tijekom proteklih nekoliko godina i da sam znao da me ona krivi za to što su učinili moji nezavisni izvođači."

U prethodnim pravnim dokumentima, Pittov odvjetnik John Berlinski tvrdio je da Webbovi dokazi pokazuju da je Jolie sklona korištenju ugovora o tajnosti kako bi zataškala obiteljske probleme.

image

Brad Pitt i njegova djevojka Ines De Ramon

Diggzy/jesal/splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Diggzy/jesal/splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pitt je ostvario nekoliko pravnih pobjeda u borbi za vinariju uključujući ključnu presudu u Luksemburgu koja mu je vratila kontrolu nad nagrađivanim vinogradom do daljnjih saslušanja. U ožujku viši sud L.A.-a odbacio je optužbe da je njegova tužba "neozbiljna, zlonamjerna i dio problematičnog obrasca ponašanja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 09:37