‘VOJNIČKI‘ STIL

Profesionalne plesačice nižu optužbe na račun slavnog plesača: ‘Radio nam je užasne stvari, javit će nas se još‘

Nekoliko njegovih bivših plesnih partnerica privatno komunicira i razmatra hoće li također ići u javnost sa svojim pričama

Korina Travis i Giovanni Pernice

 Instagram/Korina Travis

Talijanski profesionalni plesač koji živi u Velikoj Britaniji i koji je najpoznatiji po svojim nastupima u TV emisiji ‘Strictly Come Dancing‘, Giovanni Pernice, suočio se s brojnim optužbama za nedolično ponašanje na radnom mjestu nakon što ga je profesionalna plesačica optužila za ‘užasno‘ ponašanje izvan BBC-jeve emisije.

Bivša zvijezda showa ‘Strictly Come Dancing‘ našla se na meti kritika zbog svog ‘vojničkog‘ stila treniranja, a BBC je bio prisiljen istražiti ‘ozbiljne tvrdnje o lošem ponašanju na radnom mjestu‘ nakon što su tri njegove plesne partnerice zatražile pravnu pomoć, prenosi Daily Mail.

Njegova kolegica Korina Travis, koja je s Perniceom nastupala na privatnim događajima i zapravo nema veze sa showom ‘Strictly Come Dancing‘, optužila je talijanskog plesača za sumnjivo ponašanje tijekom njihove suradnje.

"Poznajem ga godinama kao sunatjecatelja i činio mi je užasne stvari", rekla je u izjavi objavljenoj u ponedjeljak i dodala: "Neću govoriti o svojim iskustvima s njim, ali drago mi je da ga svijet vidi onakvim kakav on uistinu jest. Samo ću to reći."

Korina Travis inače je ranije bila razmatrana za angažman u BBC-jevom showu 2016., no producenti su ipak odabrali Chloe Hewitt.

Bivše natjecateljice showa Amanda Abbington, Laura Whitmore i Ranvir Singh također su uputile kritike na račun Perniceovih metoda. Kako navodi The Sun, nekoliko žena koje su plesale s njim u ‘Strictlyju‘ razmišlja o tome da se pridruže ženama koje su ga već tužile zbog lošeg ponašanja na radnome mjestu.

Izvor je za Daily Mail otkrio da nekoliko Perniceovih bivših plesnih partnerica privatno komunicira i razmatra hoće li ići u javnost sa svojim pričama, a također vjeruje da će se uskoro pojaviti još imena koja su imala problema s njim. Izvor je također dodao da je budućnost profesionalnog plesača nakon ovih optužbi neizvjesna, iako on oštro negira bilo kakve tvrdnje o prijetnjama ili zlostavljanju te je "obećao da će očistiti svoje ukaljano ime."

"Brojne poznate osobe, a sve su bivše Giove partnerice, bile su privatno u kontaktu. Tri žene za koje znamo javile su se i odlučile napraviti korak dalje u vezi pravnog postupka. Ali Carter Ruck, britanska odvjetnička tvrtka koja djeluje u ime ovih zvijezda, u tajnosti je razgovarala s još jednom ili dvije potencijalne tužiteljice. Drugim riječima, moglo bi se tu pojaviti još imena", rekao je izvor za Daily Mail.

Prijatelji bliski Amandi Abbington progovorili su o njezinu problematičnom iskustvu s plesačem, nakon kojeg je ostala u suzama zbog njegovih ‘teških‘ metoda treniranja. Također je izjavila da ju je nakon treninga ostavio ‘u modricama‘.

Amanda, koja se dramatično povukla iz prošlogodišnjeg natjecanja i nakon showa joj je dijagnosticiran posttraumatski stresni poremećaj, navodno se sastala s Laurom i Ranvir ranije ove godine na ‘emocionalnom skupu‘ kako bi ‘usporedile svoja iskustva‘ tijekom rada s njim.

Pernice se kasnije oglasio na Instagramu te izjavio da je "totalno iznenađen" optužbama, koje on negira.

"Bit ćete iznenađeni kao i ja u vezi ovotjednih tvrdnji u medijima, a koje se tiču mojih metoda podučavanja plesa. Naravno, odbijam svaku sugestiju o uvredljivom ili prijetećem ponašanju i veselim se što ću očistiti ljagu sa svojega imena. Oni koji su pratili moje putovanje u showu ‘Strictly Come Dancing‘ tijekom posljednjeg desetljeća znat će da sam strastven i natjecateljski raspoložen. Nitko nije ambiciozniji za svoje plesne partnere od mene. Uvijek sam im nastojao pomoći da budu najbolje plesačice što mogu biti. Sve je uvijek dolazilo iz ljubavi i želje za pobjedom - za mene i moje plesne partnerice. Hvala vam svima još jednom na kontinuiranoj ljubavi i podršci!", napisao je tada na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 00:15