SLIČNE OPTUŽBE

Procurile poruke Deppa i Marilyna Mansona: ‘Imam Amber 2.0‘; slavni ‘pirat‘ mu savjetuje: ‘Drži distancu, brate!‘

Manson je usporedio svoju suprugu s Amber Heard, a Depp je njeno ponašanje okarakterizirao kao sociopatsko

Johnny Depp i Marilyn Manson

 Lucy Nicholson/Afp/Profimedia

Slavni glazbenik Marilyn Manson (53) poslao je niz poruka Johnnyju Deppu 2016., uspoređujući njegovu sadašnju suprugu, Lindsay Usich (37), s glumčevom bivšom suprugom Amber Heard. Rekao je kako ga je prijavila policiji za nasilje i tražila zabranu prilaska te kako ga je optužila za posjedovanje droge. Situacija se smirila, a četiri godine kasnije ušli su u brak.

- Imam Amber 2.0., poručio je Manson, čije je pravo ime Brian Warner, Deppu.

Glazbenik je naveo kako je njegova tadašnja djevojka Usich zatražila zabranu, tvrdeći da ju je Manson pretukao i da ima drogu u svom domu. Depp mu je savjetovao da ne radi ništa i da ostane pribran, pritom naglasivši da je važno ne dati joj ono što želi, a to je hranjenje njenog, kako tvrdi, narcisizma. Takvo ponašanje Depp je okarakterizirao sociopatskim i usporedio s ponašanjem Amber.

Tekstualne poruke objavljene su tijekom vikenda, kada su objavljene tisuće stranica dokumenata podnesenih u suđenju Deppa i Heard za klevetu. Iz niza objavljenih tekstova može se zaključiti kako je Manson izrazito zabrinut zbog svoje veze s Usich.

- Imam ozbiljan policijski scenarij s L-inom obitelji. Pod stresom sam. Ne znam jesi li se vratio, ali trebam negdje azil jer mislim da bi policija mogla krenuti prema meni‘, napisao je Manson u razgovoru. Depp mu je savjetovao da drži distancu i što manje razgovara s njom. Kasnije je Manson napisao kako je rekla da ju je pretukao, dala policiji njegovu adresu i rekla da ima drogu u kući.

image

Marilyn Manson

Ronaldo Schemidt/Afp/Profimedia

Optužbe za seksualno zlostavljanje više žena

Daljnji tekstovi uključeni u podnesak otkrili su kako su Depp i Manson tijekom razgovora spominjali film ‘Salvo‘ koji je zabranjen u nekoliko zemalja zbog grafičkih prikaza silovanja, mučenja i ubojstava, uglavnom subjekata za koje se vjeruje da su maloljetnici.

U drugoj poruci Manson je rekao Deppu da će ga upoznati s novom obožavateljicom i napomenuo da je ona punoljetna.

Njihove prepiske isprva nisu bile uključene u dokaze prezentirane tijekom suđenja za klevetu Deppa i Heard jer se glumčev pravni tim žestoko borio da isključe sve reference i dokaze u vezi s Marilynom Mansonom. Njegovi odvjetnici tvrdili su da bi dokazi okaljali Deppa.

Mansona je za seksualno zlostavljanje i dotjerivanje optužilo više žena, uključujući njegovu bivšu zaručnicu, glumicu Evan Rachel Wood. U ožujku ju je tužio za klevetu. Roker i Usich vjenčali su se 2020., otprilike četiri godine nakon slanja poruka Deppu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:48