PRONAĐENE U GARAŽI

Procurile nikad viđene fotografije seks simbola u bikiniju. Njena je krvava smrt promijenila Ameriku

Na fotografijama pokojna slavna glumica pozira u zelenom bikiniju dok se izležava na ručniku

Sharon Tate

 Donald Hagen/ashley Miller Cabrejas/Swns/Swns/Profimedia

Nikad ranije viđene fotografije ubijene plavokose glumice i američkog seks simbola Sharon Tate pronađene su u jednoj garaži u Kaliforniji. Na fotografijama pokojna glumica pozira u zelenom bikiniju dok se izležava na ručniku i upija zrake sunca, a niz fotografija snimio je suprug njezine cimerice na travnjaku ispred Manhattan Beacha u Kaliforniji, u svibnju 1964. godine.

Sharon je tada imala 21 godinu te je izgledala vrlo sretno. Fotografije je 2017. otkrila Ashley Miller Cabrejas, pokćerka Donalda Hagena, koji je bio oženjen njezinom cimericom.

image

Sharon Tate

Donald Hagen/ashley Miller Cabrejas/Swns/Swns/Profimedia
image

Sharon Tate

Donald Hagen/ashley Miller Cabrejas/Swns/Swns/Profimedia

Tate je bila prijateljica njegove prve supruge, Laurie, s kojom se oženio 1964. godine. Obje su bile glumice i manekenke porijeklom iz Tacome u Washingtonu.

image

Sharon Tate

Donald Hagen/ashley Miller Cabrejas/Swns/Swns/Profimedia

Sharon Tate jedne se večeri daleke 19689. godine vraćala iz restorana s prijateljima. Nakon ponoći u njezin su dom upali pripadnici Mansonove obitelji i ubili sve koje su tamo zatekli. Njihova beživotna tijela sljedećeg je jutra pronašla kućna pomoćnica, a policija je Sharon Tate pronašla zavezanu užetom oko vrata. Tate je tada imala 26 godina i bila je trudna osam mjeseci, a ona i suprug Roman Polanski jako su se veselili prinovi.

Prema svjedočenjima u sudnici, Sharon Tate je molila za život svog nerođenog djeteta, ali Mansonovi sljedbenici, koji su joj noću krišom upali u kuću, nisu imali milosti. Na smrt su izboli nju i njezinu bebu, a potom su izmasakrirali još četvero gostiju.

Manson, vođa kulta koji je na suđenju prikazan kao drogirani čudak i usamljenik s nevjerojatnom moći manipulacije, svojim je sljedbenicima, jednom muškarcu i trima ženama naredio je da izvrše okrutna ubojstva u bogatim bjelačkim dijelovima grada kako bi izazvao rasni sukob u Americi. Charles Manson umro je u kalifornijskom zatvoru 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 21:34