PROBLEMI U BRAKU?

Princeza od Monaka živi u Švicarskoj, princa Alberta viđa samo prema dogovoru?

Strani mediji izvještavaju kako postoje problemi u ovom kraljevskom braku, iako je par negirao glasine o razvodu

Princeza Monaka Charlene i princ Monaka Albert II

 Sopa Images Limited/Alamy/Alamy/Profimedia/Sopa Images Limited/alamy/alamy/profimedia

Princeza od Monaka Charlene (45) navodno živi u Švicarskoj i viđa princa Alberta (65) samo prema dogovoru, prenose njemački i francuski mediji.

Princeza Charlene provela je ljeto na jahti sa svojim suprugom i svojim osmogodišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom. Ali, kruže glasine da par ima problema u braku.

Izvor je rekao francuskim novinama Voici da su bivša olimpijska plivačica, princeza Charlene, i sin Grace Kelly, princ Albert, samo „par za ceremonije”.

„Albert i Charlene su sada dobri partneri, preuzimaju brigu o djeci”, rekao je za njemački Blid.

Izvor koji tvrdi da je blizak kraljevskom paru dodao je kako princeza Charlene obećala vratiti se u Monako zbog službenih događanja i dozvoljeno joj je češće viđati djecu. Ranije je princeza bila viđena u Milanu bez prstena nakon što je porekla glasine o razvodu.

image

Princeza Monaka Charlene i princ Monaka Albert II

Claudia Albuquerque/Bestimage/Profimedia/Claudia Albuquerque/bestimage/profimedia

Charlene je provela i 10 mjeseci odvojeno od supruga jer se vratila u rodnu Južnu Afriku, a to putovanje je trebalo trajati samo jedan mjesec. Pisalo se da zbog problema s uhom nije mogla letjeti. Po povratku u kneževinu navodno se osjećala „preopterećeno” i „loše”.

Princ Albert rekao je za People da je obiteljsko okupljanje u Monaku prošlog tjedna prošlo „prilično dobro” u prvih nekoliko sati, ali onda je postalo „prilično očito da Charlene nije dobro.”

"Bila je preopterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito, pa čak ni obiteljskim životom", dodao je princ.

Charleneina prekrasna palača u Monaku oduzima dah, ima zadivljujuće mramorno stubište, a bila je napuštena 20 godina. Ona već sedam godina živi luksuznim životom u kultnoj znamenitosti. Izvana je kraljevsko dvorište popločeno s tri milijuna bijelih i šarenih oblutaka, položenih u očaravajuće geometrijske uzorke.

Na raskošno ukrašenim zidovima leže mitološke freske iz 16. stoljeća. Mramorno stubište je dizajnirao Leonardo Da Vinci i nalazi se između impresivnih Carrara mramornih stupova. Kraljevska obitelj ima veliki bazen, hlad palmi i zeleni teren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 09:13