ŠTO SE DOGAĐA?

Princeza Charlene već mjesecima nije viđena u Monaku, o drami se konačno oglasio i princ Albert

Princ Albert odlučio je progovoriti o nagađanjima o tome da je princeza Charlene pobjegla od njega u rodnu Južnoafričku Republiku
 Afp/shutterstock

Princ Albert od Monaka i dalje čeka povratak svoje supruge princeze Charlene u Monako... A dok je čeka, odlučio je progovoriti o sve aktualnijim nagađanjima o tome da je princeza pobjegla od svog supruga, a koja su se pojavila usred njezina produženog boravka u rodnoj Južnoafričkoj Republici.

"Princeza Charlene nije otišla jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi ondje preispitala rad svoje Zaklade i uzela malo slobodnog vremena kako bi ga provela s bratom i prijateljima", rekao je princ Albert za People. "Njezin je boravak trebao trajati samo tjedan dana, maksimalno 10 dana, no još uvijek je tamo jer je imala infekciju i određene medicinske komplikacije uzrokovane njome", dodao je princ.

image
Princ Albert II i princeza Charlene
Bestimage/Profimedia

Charlene (43) je sredinom svibnja otputovala u Južnu Afriku, no ubrzo su se pojavile komplikacije povezane sa zahvatom podizanja sinusa i koštanog transplantata koji je napravila prije putovanja kao dio pripreme za zubne implantate. Zbog toga je imala nekoliko korektivnih zahvata, uključujući jedan krajem lipnja zbog kojeg je 1. srpnja propustila 10. godišnjicu braka sa suprugom.

Strani mediji nedavno su pisali o njihovu mogućem razvodu ili razlazu, a šuškalo se i da je pokušala pobjeći uoči svadbe no palača je tu vijest demantirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:02