DRAMA NA DVORU U MONAKU

Princeza Charlene pala u nesvijest, pod pseudonimom je primili u bolnicu... Sve to dok navodno nastoji pobjeći od muža

"Liječnici i dalje pokušavaju utvrditi što se točno dogodilo", rekla je za agenciju France presse Chantell Wittstock, direktorica zaklade
Princ Albert II i princeza Charlene
 Instagram/@hshprincesscharlene

Princeza Charlene od Monaka, koja je hitno hospitalizirana u Južnoafričkoj Republici nakon što je pala u nesvijest, u stabilnom je stanju, objavila je njezina zaklada i monegaška palača.

Supruga (43) princa Alberta od Monaka, primljena je u srijedu kasno navečer pod pseudonimom u bolnicu u Durbanu, nakon što se onesvijestila u smještaju u kojem boravi već nekoliko mjeseci u JAR-u.

Ona je "hitno prevezena u bolnicu vozilom hitne pomoći u noći sa srijede na četvrtak nakon što se onesvijestila zbog komplikacija vezanih uz tešku infekciju uha, nosa i grla koju je dobila u svibnju", pojašnjava njezina zaklada u priopćenju.

"Princezin liječnički tim obavlja pretrage, ali ona je stabilno", dodala je organizacija sa sjedištem u Južnoafričkoj Republici. Kabinet monegaškog princa također je objavio da je njezino trenutno stanje "umirujuće".

Princeza Charlene imala je prošli mjesec operaciju, čiji detalji nisu objavljeni. Princ Albert i njihova djeca bili su uz nju tijekom oporavka.

"Liječnici i dalje pokušavaju utvrditi što se točno dogodilo", rekla je za agenciju France presse Chantell Wittstock, direktorica zaklade, precizirajući da je do slabosti došlo u razdoblju princezina oporavka od operacije.

Bivša plivačica, Charlene Lynette Wittstock, rođena 1978., vjenčala se za princa Alberta od Monaka 2011.

Njihov sin Jacques nasljednik je trona dinastije Grimaldi.

Međunarodni tisak nedavno je pisao o njihovom mogućem razvodu ili razlazu, budući da princeze već dugo nema u Monaku. Ranije se pisalo i da je pokušala pobjeći uoči svadbe, ali to je palača demantirala.

Deseta godišnjica braka nije u srpnju proslavljena u kneževini zbog njezine odsutnosti.

Charlene od Monaka već je mjesecima u Južnoafričkoj Republici, službeno kako bi se oporavila od bolesti, ali mediji pišu da tamo traži kuću.

Zadnji put u javnosti se s princem Albertom pojavila u siječnju.

U kolovozu je na Instagram stavila fotografiju sa suprugom i djecom, blizancima Gabriellom i Jacquesom.

Charlene je rođena u tadašnjoj Rodeziji, današnjem Zimbabveu, a kada je imala deset godina, s roditeljima se preselila u predgrađe Johannesburga u JAR-u čije je uzela državljanstvo.

Plivanje joj je ubrzo postao način života. Sudjelovala je među ostalim na Olimpijskim igrama u Sydneyju 2000., a na Svjetskom prvenstvu 2002. osvojila je tri zlatne medalje. Zbog ozljede se 2007. povukla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:53