ŠTO JE TO NA RUCI?

Prijateljičina fotografija otkrila tajnu slavnog para: Jedan detalj svima je zapeo za oko

Slavni glumački par započeo je vezu u veljači 2019., a sada se šuška da su se zaručili

Tom Hiddleston i Zawe Aston

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Slavni glumački par Tom Hiddleston i Zawe Ashton započeli su svoju vezu u veljači 2019., a spojila ih je predstava 'Betrayal' u kojoj su igrali supružnike, a sada su se navodno zaručili.

Tijekom ceremonije na dodjeli filmskih nagrada, BAFTA, paru su čestitali prijatelji iz industrije nakon što je Zawe sakrila svoj dijamantni i prsten od fotografa na crvenom tepihu, prebacivši svoju lepršavu ružičastu haljinu preko ruke.

Međutim, kasnije u plesnoj dvorani londonskog hotela Grosvenor par se fotografirao s televizijskom voditeljicom AJ Odudu koja je snimila fotografiju na kojoj se čini da Ashton nosi zaručnički prsten na lijevoj ruci.

image

Tom Hiddleston, AJ Odudu i Zawe Ashton

Instagram

Prošle godine šuškalo se da se par odlučio napraviti novi korak u svojoj vezi i da žive skupa u Atlanti. "Sviđa im se njihov mir i izbjegavaju pozornost javnosti", ispričao je tada izvor blizak glumcima.

"Svatko ima pravo na privatni život", objasnio je ranije Hiddleston zašto ne govori o svojim romantičnim vezama tijekom intervjua za The Telegraph. "Moj posao je u javnoj sferi i imam privatni život. I te dvije stvari su odvojene."

Podsjetimo, prije Zawe, Tom je nekoliko mjeseci ljubio pjevačicu Taylor Swift 2016. godine, a spetljali su se na Met Gali. Prekinuo je vezu jer je smatrao da šteti njegovu holivudskom ugledu, a paparazzi su ih jedno vrijeme stalno progonili. Naime, Toma se u medijima prikazivalo kao njezinog potrčka, a sve je kulminiralo kada je na jednom od njihovih zajedničkih odmora nosio majicu na kojoj je pisalo "volim T.S".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:29