ZAJEDNIČKA ODLUKA

Prijatelji glumice: ‘Odlučila je objaviti da se razvodi kako bi si zaštitila reputaciju usred šokantnih optužbi protiv muža‘

‘Nakon dugog teniskog meča koji je trajao više od 20 godina, konačno odlažemo naše rekete...‘, objavio je par

Sasha Baron Cohen i Isla Fisher

 Hollywood To You/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hollywood To You/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Šokantne tvrdnje glumice i komičarke Rebel Wilson protiv kolege Sache Barona Cohena uzdrmale su njegove bračne vode s glumicom Islom Fisher, što je rezultiralo razvodom braka. U svojim novim memoarima "Rebel Rising", Wilson je Cohena optužila za seksualno uznemiravanje tijekom snimanja filma "The Brothers Grimsby".

image

Rebel Wilson i Sacha Baron Cohen u filmu "The Brothers Grimsby"

sunset Box/Allpix Press/Profimedia/ sunset Box/allpix Press/profimedia

"Nakon dugog teniskog meča koji je trajao više od 20 godina, konačno odlažemo naše rekete. Godine 2023. zajedno smo podnijeli zahtjev za razvod braka. Uvijek smo davali prednost svojoj privatnosti i tiho smo radili na ovoj promjeni. Zauvijek dijelimo našu predanost i ljubav prema našoj djeci. Iskreno cijenimo što poštujete želju naše obitelji za privatnošću", napisao je par na svojim Instagram profilima.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher podijelili da se razvode

Izgleda da se razvod glumačkog para događa zato što se Fisher navodno počela sramiti tvrdnji koje se nalaze u memoarima, a kako prenosi Daily Mail, razvod joj također štiti ugled i karijeru. "Odluka nije donesena lako, još uvijek ima puno ljubavi između Isle i Sache", kazao je izvor.

Otkako je Wilson javno podijelila da joj Cohen šalje prijetnje te sprječava medijsku pozornost za njezine memoare, nije se znalo tko govori istinu, a tko laže. Glumac je odmah demantirao Wilsonine optužbe te uz svoju argumentaciju priložio "dokaze". Javno se prepucavanje nastavilo, a onda je život Cohenove supruge došao pod povećalo.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

Mega Agency - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mega Agency - Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Već neko vrijeme imaju poteškoća i bore se da stvari funkcioniraju, ali nisu htjeli odbaciti svoju ljubav zbog obitelji. Međutim, privatno su prijatelji bili obaviješteni. Potrudili su se da stvari na društvenim mrežama ostanu ‘kao i obično‘ kako bi kontrolirali narativ na način koji je oboma bio ugodan", objasnio je izvor blizak paru.

Navodno su nevolje u braku počele kada se obitelj preselila u Australiju da bi Fisher bila bliže svojoj obitelji. Ako je vjerovati izvoru, Sacha je tada ostavio sve koje poznaje i "žrtvovao se za nju". Izvor blizak glumcu također je dodao: "Duboko je pogođen njihovim razlazom jer je ona godinama bila njegov život."

Inače, par se prvi put upoznao početkom 2000-tih, a 2010. se vjenčao. Roditelji su 17-godišnje Olive, 13-godišnje Elule i 9-godišnjeg Montgomeryja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:26