NEMA ODMORA

Previše partijanja, Bene? Affleck viđen u poprilično iscrpljenom izdanju nakon trodnevnog vjenčanja

Ovo nije prvi puta da je Affleck viđen kako izgleda ovako umorno, a mnogi se sjećaju kako je zaspao čak i na medenom mjesecu

Ben Affleck

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Američki glumac Ben Affleck izgledao je iscrpljeno dok je bio na putu iz Georgije nakon vjenčanja s pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez.

Poznati glumac fotografiran je na stražnjem sjedalu SUV-a poluzatvorenih očiju, a pratile su ga još tri osobe dok su se probijali do zračne luke.

Međutim, njegovo umorno stanje nije dugo potrajalo jer se u zračnoj luci susreo s dugogodišnjim prijateljem Mattom Damonom i njegovom obitelji.

image

Ben Affleck

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon što su se Damon i njegova obitelj ukrcali u jedan avion, Affleck je pomogao svoje troje djece koje dijeli s bivšom suprugom Jennifer Garner da se ukrcaju u drugi. Affleck i Lopez kasnije su uskočili u treći privatni avion.

Ovo nije prvi puta da je Affleck viđen da izgleda ovako umorno. Naime, prošli mjesec fotografiran je kako spava tijekom turističkog krstarenja rijekom Seine u Parizu za vrijeme medenoga mjeseca s Lopez.

Novi bračni par koji je proslavio vjenčanje trodnevnom ceremonijom bio je okružen brojnim slavnim osobama poput Matta Damona, Jimmyja Kimmela, agenta za talente Patricka Whitesella, australske manekenke Pie Miller, Kevina Smitha i Jasona Mewesa.

Na svadbenom slavlju nisu prisustvovali glumčev brat, Casey Affleck i Affleckova bivša supruga, Jennifer Garner.

Vjenčanje para konačno se održalo i to 20 godina nakon što su bili prvi put u vezi.

Naime, davne 2002. Affleck i Lopez brzo su se zaručili nakon što su se upoznali godinu dana prije na snimanju filma ‘Gigli‘.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck u filmu ‘Gigli‘ 2003.

Revolution Studios/City Light/Collection Christophel Via Afp

Međutim, zbog intenzivne medijske pozornosti oko njihovog odnosa i vjenčanja, par je bio prisiljen odgoditi ceremoniju, a dvije godine nakon prvih zaruka prekinuli su.

Lopez je kasnije priznala da je taj prekid bio ‘prvi put da joj je slomljeno srce‘, a kasnije se udala za pjevača Marca Anthonyja s kojim dijeli 14-godišnje blizance Maxa i Emme.

Ponovno su potaknuli glasine da su skupa kada su u travnju 2021. viđeni kako se druže nakon što je Lopez raskinula zaruke s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom.

Stvari su brzo napredovale tako da je par mjesecima kasnije svoju ljubav službeno potvrdio na Instagramu.

Godinu dana nakon ponovnog okupljanja, potvrdili su svoje zaruke, a zatim se i vjenčali na iznenadnoj ceremoniji u Las Vegasu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:36