PRESUDILA ODVOJENOST

Prekid slavnog glazbenika i manekenke iznenadio sve, pa i njihova zlatnog retrivera Borisa i mačka Gregga

38-godišnjem glazbeniku i 27-godišnjoj manekenki presudila su njegova putovanja na Ibizu zbog kojih je često izbivao iz kuće

Calvin Harris i Aarika Wolf

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni DJ Calvin Harris prekinuo je sa svojom djevojkom Aarikom Wolf nakon četiri godine veze.

38-godišnjem glazbeniku i 27-godišnjoj manekenki presudila su Harrisova česta putovanja na Ibizu zbog kojih je često izbivao iz njihove kuće u SAD-u.

Izvor blizak paru otkrio je za The Sun da su ostali u prijateljskim odnosima. "Calvin je želio provesti više vremena daleko od SAD-a, na svojoj farmi na Ibizi, ali je Aarika bila u SAD-u. Pred njim je vrlo naporna godina s puno zakazanih nastupa što znači da će biti još više odsutan zbog čestih putovanja. Razgovarali su o svojoj zajedničkoj budućnosti i donijeli odluku da je bolje da prekinu. Iako je to jako tužno, oboje znaju da je tako najbolje", rekao je izvor.

Par je svoju vezu započeo 2014. godine nakon što su se upoznali na snimanju Calvinova videospota za hit 'Blame'. Bili su sedam mjeseci zajedno kada su prekinuli vezu. Calvin je zatim bio 15 mjeseci u vezi s pjevačicom Taylor Swift, a prekinuli su u lipnju 2016.

S Aarikom je ponovno započeo ljubavnu vezu 2018. godine, a čak su zajedno nabavili i zlatnog retrivera Borisa i mačka Gregga koje je sigurno također iznenadilo to što će Harrisa sad puno rjeđe viđati...

image

Calvin Harris i Aarika Wolf

Bruce/javiles/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:31