SEKSI ZVIJEZDA TIKTOKA

Prati ju više od 17 milijuna fanova, kreće se u visokim krugovima, stalno partija i žudi za pažnjom

Trenutno se zabavlja s Bellom Thorne i bivšim suprugom spajsice Mel B ploveći na jahti uz obalu Floride i pozirajući u bikiniju
Malu Trevejo
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Rođena je na Kubi, odrasla u Španjolskoj, a od 2015. godine živi na Floridi, u Miamiju i tamo gradi glazbenu karijeru. Malu Trevejo ima 18 godina i jedna je od istaknutijih pripadnica nove generacije celebrityja, stvorene ili bolje rečeno oblikovane na društvenim mrežama. Na TikToku Malu ima više od devet milijuna pratitelja, na Instagramu, nešto više od osam. Iza nje su tri pjesme i mini-album objavljen 2019. godine - sa svima je postigla relativno pristojan uspjeh, dovoljan da joj osigura kakav-takav status slavne osobe i ulaz u društvo poznatih, najčešće onih koji su poznati po tome da su poznati.

image
Stephen Belafonte i Malu
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Trenutno se Malu, primjerice, zabavlja s glumicom i pjevačicom Bellom Thorne i bivšim suprugom spajsice Mel B, Stephenom Belafonteom koji je krajem prošle godine postao njezin menadžer, ploveći na jahti uz obalu Floride i snimajući bezbroj fotografija u bikiniju.

image
Bella Thorne i Malu Trevejo
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Ime ove mlade pjevačice/internetske zvijezde u medijima se češće pojavljuje zbog nekog problema nego zbog njezinih uspjeha. Prošle je godine, primjerice jako zabrinula fanove kada je na Instagramu objavila da je pobjegla od kuće.

Bilo je više razloga za to: Trevejo je tvrdila da je njezin očuh ovisnik o drogama, a majka alkoholičarka. U istom je live streamu na Instagramu priznala i da je pušila marihuanu da bi se mogla nositi s konstantnim stresom u kući.

Majku je optužila da očuhu pomaže u održavanju njegove ovisnosti, kao i da zloupotrebljava njezinu slavu na društvenim mrežama da zaradi novac. Kazala je i da je primila prijetnje od majčina dečka, da ima glasovne poruke u kojima se čuje kako govori "da će netko platiti za ovo" i da bi se trebala čuvati.

image
Malu Trevejo
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Dva tjedna mi nije dala jesti, dva ili tri tjedna, namjerno - rekla je pjevačica.

- Kako nemam kontrolu nad svojim financijama, ništa nisam mogla učiniti. Ništa nije bilo u kući, jer ona ne želi izaći iz kuće i ostaviti me samu tamo.

image
Kubanska pjevačica Malu Trevejo
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Čim je napunila 18 godina (i to proslavila na velikom partyju koji na kojem su prekršene sve mjere lockdowna pa je opet završila u medijima) Trevejo je odselila iz roditeljskog doma koji je više puta posjećivala i policija, i preuzela kontrolu nad svojim financijama. Za početak, poklonila si je operaciju povećanja grudi.

image
Stephen Belafonte i Malu
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Majku je također optužila da joj je ukrala milijun dolara, te da se, samo da njoj napakosti, priključila platformi OnlyFans, na kojoj se pristup sadržajima plaća, a visinu pretplate određuju kreatori sadržaja. Malu je, dan nakon što je postala punoljetna tu otvorila svoj profil i u nekoliko tjedana dogurala do 3.7000 pratitelja. Njihov broj je, doduše, opao kada su shvatili da ne dobivaju ono što su očekivali - vruće fotografije i pričice - nego gotovo identične sadržaje kakve objavljuje na TikToku i Instagramu.

Mlada pjevačica poznata je i po brojnim kontroverznim izjavama. Tako su je optužili za rasizam - kada je krenula epidemija koronavirusa, izjavila je da zaustavi dah "kada vidi Kineza". Kasnije se ispričala, rekavši da nije rasistica nego samo "j****o ljudsko biće, a ne robot", te da ona, kojoj je djed crnac, ne može biti rasistica. Na kraju, nevolje je izazvala i kada su je snimili kako se ljubi s profesionalnim boksačem Ryanom Garciom čija je zaručnica u to vrijeme bila trudna. Malu je izjavila kako nije znala da je zauzet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:50