PREKINUO ŠUTNJU

Poznati pjevač napokon se oglasio o seks aferi: ‘Bio sam naivan i glup, prešao sam granicu‘

Nisam imao aferu, iako sam prešao granicu tijekom prilično tužnog razdoblja moga života, napisao je na Instagram Storyju

Behati Prinsloo i Adam Levine 

 Image Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Nakon što je manekenka Sumner Stroh na društvenim mrežama objavila kako je punih godinu dana imala aferu s oženjenim pjevačem benda Maroon 5, prozvani Adam Levine odlučio je s javnosti podijeliti svoju stranu ove nimalo ugodne situacije.

- Trenutačno se o meni puno priča i ovom prigodom želim sve raščistiti. Loše samo prosudio komunikaciju, ali nisam imao aferu, iako sam prešao granicu tijekom prilično tužnog razdoblja moga života. U određenim trenucima razgovor je postao neprikladan, ali sredio sam to i djelovao proaktivno, rješavam to sa svojom obitelji.

Moja supruga i obitelj su sve do čega mi je stalo na ovome svijetu. To što sam bio dovoljno naivan i glup da riskiram jedino što mi je uistinu važno, najveća je pogreška koju sam mogao napraviti. Nikad je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno - napisao je Levine na Instagram Storyju.

Podsjetimo, 43-godišnji glazbenik i manekenka Behati Prinsloo (34) čekaju treće dijete, a u braku su od 2014.

- Bila sam mlada, naivna i iskreno, osjećam se iskorišteno. Definitivno sam bila izmanipulirana - rekla je Sumner Stroh u TikTok videu u kojemu je tvrdila da je lani imala aferu s Adamom.

Ona također tvrdi kako je u jednom trenutku prestala komunicirati s pjevačem, no on joj se, tvrdi, "vratio u život" 1. lipnja kad joj je poslao privatnu poruku u kojoj je napisao: "OK, ozbiljno pitanje. Dobit ću još jedno dijete i ako bude dječak, stvarno ga želim nazvati Sumner. Slažeš li se s tim? Mrtav sam ozbiljan".

Na kraju šokantne snimke, Stroh je rekla kako zapravo nije planirala iznijeti ovu priču u javnost, ali odlučila je o svemu progovoriti nakon što je "nesmotreno" poslala snimke zaslona prijateljima za koje je mislila da im može vjerovati.

- Jedan od njih pokušao je priču prodati tabloidu. Morala sam reagirati - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:32