WAGATHA CHRISTIE

Poznati nogometaš prvi će put svjedočiti u pravnoj bitci svoje supruge

Na suđenju od 3 milijuna funti pojavit će se Jamie Vardy, suprug Rebekah Vardy

Rebekah Vardy sa suprugom Jamiejem

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nastavlja se suđenje za klevetu između supruga nogometaša Rebekah Vardy i Coleen Rooney na kojem se očekuje da će svjedočiti i Coleenin suprug, Wayne Rooney.

Još kratko traje bitka između Rebekah Vardy i Coleen Rooney otkako je Rooney u listopadu 2019. optužila Vardy da je kriva za curenje 'lažnih priča' o njenom privatnom životu.

U višemjesečnoj 'operaciji' Rooney je koristila priče na svom Instagram profilu kako bi objavila lažne scenarije te vidjela koji su završili u novinama.

Vardy poriče optužbe te tuži Rooney za odštetu zbog "neistinitog i klevetničkog napada". Ovo suđenje u međuvremenu je nazvano 'Wagatha Christie' jer podsjeća na spisateljicu detektivskih novela Agathu Christie, a u ime je ukomponiran naziv 'Wag' koji se koristi za supruge nogometaša.

image

Rebekah Vardy

Daniel Leal/AFP

Vardyin odvjetnik optužio je Rooney da koristi ovu situaciju za publicitet.

- Nikada u životu nisam žudjela za pažnjom medija. Imala sam je. Prihvatila sam to i trudila sam se nositi s time. Nisam netko tko bi skretao pažnju na sebe, odgovorila je.

U prvom tjednu suđenja u kojem je uplakana supruga Jamiea Vardyja bila podvrgnuta unakrsnom ispitivanju mogla se primijetiti njegova odsutnost dok je bivši nogometaš i Coleenin suprug bio prisutan, sjedeći ispred suda, prateći svoju suprugu dok je svjedočila.

Na suđenju od 3 milijuna funti danas se prvi puta pojavio kako bi saslušao Rooneyja koji svjedoči u postupku za klevetu protiv njegove supruge, Coleen Rooney. Očekuje se da će Rooney (36) danas govoriti na Kraljevskom sudu pravde u Londonu, dan nakon što je njegova supruga Coleen također svjedočila i opisala poruke između Rebekah i njezine agentice Caroline Watt u kojoj govore o njoj kao 'čisto zlo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:14