TO JE BIO KRAJ

Poznati glumac imao aferu s kolegicom, krah braka uslijedio je zbog gaćica: ‘Ja taj broj ne nosim...‘

Bio je često odsutan, a u jednom trenutku pronašla je i račune od boravaka u londonskom hotelu u blizini njihove kuće

Amy Nuttall i Andrew Buchan

 Josephine Santos/Pacific Coast News/Profimedia/Josephine Santos/pacific Coast News/profimedia

Britanski glumac Andrew Buchan i njegova kolegica iz serije Leila Farzad navodno su imali aferu koju je otkrila njegova supruga Amy Nuttall, a shvatila je to kada je vidjela da je Buchan kupio donje rublje koje nije njezine veličine.

Glumac je navodno ostavio svoju suprugu s kojom je bio 12 godina u braku te se preselio ljubavnici, kolegici iz serije “Better”, a prijatelji tvrde da je prije Božića obavijestio svoju suprugu da želi rastavu braka.

image

Andrew Buchan i Amy Nuttall

Kiera Fyles, Pacificcoastnews.co/Pacific Coast News/Profimedia/Kiera Fyles, Pacificcoastnews.co/pacific Coast News/profimedia

No glumica, koja s njim ima dvoje djece, posumnjala je na prevaru nakon što je otkrila da je prije Božića kupio donje rublje veličine koja nije njezina, zajedno s računima od boravaka u londonskom hotelu u blizini njihove kuće – kada je trebao biti na poslu.

- Bio je često odsutan, što nije bilo neobično zbog prirode njegova posla, ali u jednom trenutku Amy je shvatila da je odsjedao u hotelima vrlo blizu kuće. Kako je vrijeme odmicalo, shvatila je da se zbližio s Leilom, i po njegovom ponašanju i po njihovim zajedničkim objavama na društvenim mrežama. Ali kap koja je prelila čašu bilo je donje rublje. To je ono što je završilo sve. Amy je instinktivno znala da to nije namijenjeno njoj, rekao je izvor za The Sun.

image

Leila Farzad

Cat Morley/Avalon/Profimedia/Cat Morley/avalon/profimedia

Drugi je objasnio kako je Amy potpuno slomljena, ali da joj prijatelji uvelike pomažu oporaviti se.

- Naslutila je da se nešto događa i znala je da mora nešto reći pa se suočila s Andrewom. To je sigurno bila najteža stvar koju je Amy ikada morala učiniti. Sada se navikava na život bez njega i jako je teško. Srećom, oko sebe ima sjajne prijatelje koji je podržavaju na svakom koraku, objasnio je izvor.

- Ovo je jako teško za Amy. Plače gotovo svaki dan otkako se to dogodilo i teško se nosi sa stvarima. Ne može se ni natjerati da priča o tome jer još uvijek pokušava pronaći smisao u svemu tome. Amy i djecu je ovo jako pogodilo. Svi su shrvani. Živjeli su idiličnim obiteljskim životom, a odjednom Andrew izlazi iz kuće, zaključio je izvor.‘

Amy je aludirala na njihov razlaz zagonetnim objavama na društvenim mrežama u zadnje vrijeme, među kojima se istaknula ona koju je napisala povodom Valentinova.

- Ne impresionira me novac, društveni status ili titula, impresionira me način na koji se netko odnosi prema drugim ljudskim bićima, napisala je dan nakon Valentinova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:50