PONOVNO NA LIJEČENJU?

POZNATI GLUMAC I OSKAROVAC OPET POSRNUO Procurila snimka koja ga razotkriva: Pozirao pijan u Hollywoodu s mladom djevojkom, jedva je stajao na nogama

 
 TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati američki glumac i redatelj Ben Affleck (47), koji je javno priznao svoju borbu protiv ovisnosti o alkoholu, snimljen je u subotu navečer u alkoholiziranom stanju na maskenbalu koji je organizirao UNICEF u Hollywoodu.

Na sebi je imao tamno odijelo i košulju, a na licu masku kostura. Novinarima je pozirao u zagrljaju s nepoznatom mladom djevojkom, a mediji navode da mu je ona bila pratilja na zabavi. Na snimci se potom vidi kako ona odlazi u automobil, a on ostaje pozirati paparazzima. U tom trenutku istina i izlazi na vidjelo. Affleck se jedva drži na nogama, posrće, a u jednom trenutku skoro je pao da se nije naslonio na automobil. Potom je smogao snage i otišao do drugog automobila u kojemu ga je čekala pratilja.

- Teško je i neuhvatljivo ostati trijezan svima koji se bore protiv ovisnosti. Ben je priznao da će s vremena na vrijeme posustati. Nije nikad došao do točke da je ovisnost postala prošlost, izjavio je prijatelj oskarovca nakon što je objavljena kompromitirajuća snimka.

Zanimljivo, nekoliko sati prije odlaska na zabavu Ben Affleck se na Facebooku našalio na svoj račun, a potom progovorio o svom problemu s alkoholom.

- Skužili ste me, počeo sam izlaziti. No budimo ozbiljni na trenutak i recimo nešto što je doista važno. Više od godinu dana se liječim od ovisnosti o alkoholu, a dio tog puta je i pomaganje drugima. The Midnight Mission je nevjerojatna organizacija koja pomaže potrebitima oko smještaja, oporavka, obučavanja i razvoja. Donirat ću im novac jer postoje ljudi koji se svakodnevno bore protiv ovisnosti, a nemaju sredstava i treba im pomoć, napisao je Ben Affleck.

Jutro nakon zabave, 47-godišnji glumac snimljen je dobro raspoložen ispred kuće njegove bivše supruge Jennifer Garner s kojom ima troje djece.

- Događa se, pogriješio sam. Ali neću dopustiti da me to uništi, rekao je iskreno dežurnim paparazzima.

Jennifer i Ben nastavili su zajednički brinuti o djeci pa tako zajedno ponekad idu u crkvu, na sportske događaje u kojima sudjeluju njihova djeca, a u nedjeljno jutro Ben je pomagao djeci ukrasiti kuću za Noć vještica.

Glumac rodom iz Bostona nekoliko puta je bio na liječenju od ovisnosti, a zadnji put to se dogodilo u kolovozu 2018. godine. Ostao je tamo sve do listopada kada je prvi put javno progovorio o tome. U oporavku mu je pomogla sada već bivša supruga, koja ga je i odvezla u Centar za liječenje. Poziv na uzbunu bile su brojne fotografije u medijima, a osobito ona na kojoj Ben ispred vlastite kuće kako prima narudžbu kartona punog viskija Johnnie Walker.

FOTOGALERIJA: Ben Affleck uhvaćen pijan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:46