ODVAŽNI ROCKER

Poznati gitarist (35) otkrio kako je u izlasku tražio broj Kylie Minogue: ‘Bio sam jako pijan kad smo se sreli‘

Unatoč njegovom lošem stanju, slavna pjevačica dala mu je broj, ali Harris još nije skupio hrabrosti da joj napiše poruku, a ne zna ni je li broj pravi

Fotografija: Profimedia

 Jo Davidson/shm/Shutterstock Editorial/Profimedia/Jo Davidson/shm/Shutterstock Editorial/Profimedia

Odnedavno opet slobodna Kylie Minogue navodno je dala svoj broj telefonona gitaristu grupe The Kooks Hughu Harrisu. Nakon što je okončala pet godina dugu vezu sa svojim 47-godišnjim dečkom Paulom Solomonsom, 54-godišnja pop superzvijezda nedavno se opustila u otmjenom londonskom klubu Annabel‘s, gdje je u to vrijeme bio i Harris.

"Kylie je usitinu draga žena. Bio sam toliko pijan kad smo se sreli, da sam je pitao telefonski broj. Nisam mogao vjerovati što radim. Bilo je otprilike: ‘Hoću li to stvarno napraviti?‘ i onda: ‘Mogu li molim te dobiti tvoj broj‘. Njezina prijateljica je izgledala kao da misli ‘što si ovaj tip je*eno umišlja da traži Kylie broj?‘", ispričao je 35-godišnji gitarist za podcast Meet Me At The Hotel Bar. Unatoč njegovom prilično lošem stanju, slavna pjevačica dala mu je svoj broj, što je Harris opisao kao "veličanstven trenutak". Ipak, priznao je da još nije skupio dovoljno samopouzdanja da pošalje Kylie poruku.

"Ne znam ni je li to njezin pravi broj, nisam probao", kroz smijeh je ispričao.

Inače, Hugh se priključio bendu The Kooks 2004., kad je upoznao ostale članove u školi BRITS u Craydonu. Pop-rock grupa od tada je nizala hitove, a svojim posljednjim albumom Let‘s Go Sunshine zauzeli su deveto mjesto na britanskoj top ljestvici u 2018.

S druge strane, Kylie namjerava otvoriti srce na svojem idućem albumu, nakon što je objavila pjesmu o emotivnom prekidu. Pop superzvijezda udružila je snage s producentom Skyjem Adamsom, koji je ranije radio na njezinim brojnim pjesmama, uključujući i hitove Dancing i Stop me From Falling iz 2018., te pjesmu Supernova iz 2020., između ostalih. Kylie je snimila i dirljivu plesnu glazbu i planira singl koji detaljno opisuje važnost komunikacije u uspješnoj vezi.

"Kylie se udružila s producentom Sky Adamsom kako bi proizvela emotivnu plesnu glazbu za svoj sljedeći album i detaljno će pločom opisati slom nekih svojih prošlih odnosa. Par je proveo tjedne pišući nove pjesme za njezin album i stvorili su singl koji se bavi potrebom ljudi da jasno komuniciraju u vezi", ispričao je neimenovani izvor.

Sve to odvilo se nakon Kyliena prekida s bivšim izvršnim urednikom časopisa GQ Paulom Solomonsom poslije pet zajedničkih godina. Njihovi su se putevi navodno razišli nakon borbe za održe vezu na daljinu. Australska zvijezda vratila se u svoj dom u predgrađe Melbournea nakon deset godina provedenih u Velikoj Britaniji, dok je Solomons nastavio živjeti u britanskoj prijestolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:51