ODUŠEVILA PRATITELJE

Poznata manekenka i u 58. obara s nogu: Golišavom fotkom proslavila rođendan i poslala kriptiranu poruku

Obožavatelji su brzo zahvalili ljepotici češkog podrijetla na slici, na kojoj ponosno pokazuje sijede vlasi

Paulina Porizkova

 Instagram/

Poznati supermodel, Paulina Porizkova, u nedjelju je proslavila 58. rođendan golišavom snimkom na kojoj drži plišanu životinju dok leži u krevetu s bijelom plahtom koja ju strateški pokriva.

- Započinjem svoju 58. godinu samo sa suncem i osmijehom - napisala je uz objavu.

- Svima puno hvala na rođendanskim željama! Iako je dvadeset sati mog rođendana potrošeno na putovanje, jako se isplatilo - nastavila je Porizkova.

- Bonus bodovi za svakoga tko može shvatiti referencu s igračkom - zaključila je svoju objavu, referirajući se na njemačku igračku Käptn Blaubeer kojom je pokrivala prsa.

Obožavatelji su brzo zahvalili ljepotici češkog podrijetla na slici, na kojoj ponosno pokazuje sijede vlasi.

- Sutra imam 49 godina i osjećam se pomalo nesigurno zbog toga... Hvala Vam što ste pokazali da to nije staro - napisao je jedan obožavatelj.

- Sretan, sretan, najsretniji od rođendana, prekrasna. Nastavite inspirirati svijet dan po dan - javio se još jedan pratitelj.

Samo mjesec dana prije, Porizkova je bila prisiljena braniti svoju "golišavu" fotografiju u donjem rublju nakon što su je neki od njezinih pratitelja u komentarima optužili da je "previše opsjednuta" svojim izgledom. Ona je uzvratila, napisavši da su starije žene "i dalje seksi i vitalne, a svakako nisu nevidljive".

- Ono što je ovdje doista tužno su očite nesigurnosti žena koje ne mogu naći prostora da se vole takve kakve jesu - nastavila je.

Porizkova je čak pokrenula pokret #nofilter 2021. nakon što je njezina naslovnica za češki Vogue bez photoshopa postala viralna.

- Što sam više objavljivala stvarnost i pravu sebe, to je više ljudi reagiralo - rekla je tada za Page Six.

- Mislim da smo napravili ogromne korake u prihvaćanju svih različitih vrsta ljepote; Mislim da su se veličina, boja, i sve te stvari koje su nekada bile tako uniformne, sada proširile do prilično spektakularnog stupnja - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:45