PRIVUKLA POZORNOST

Poznata glumica u vatreno crvenoj suknji od PVC-a raspametila štrebere na Comic-Conu

Glumica ovih dana kreće sa snimanjem nove ‘Fantastične četvorke‘, a uoči toga je privukla poglede na poznatoj konvenciji

Vanessa Kirby

 Chris Delmas/Afp

Malo tko se u subotu nije okrenuo za glumicom Vanessom Kirby na Comic-Conu u San Diegu. Uoči snimanja nove "Fantastične četvorke" se Kirby odlučila pohvaliti svojom vitkom linijom u pripijenom outfitu.

image

Vanessa Kirby

Chris Delmas/Afp
image

Vanessa Kirby

Chris Delmas/Afp

Glumica je na konvenciju stigla u crnom bodiju s dubokim dekolteom koji je uparila s vatreno crvenom suknjom od PVC materijala u kojoj je pokazala sve svoje obline. Modnu kombinaciju je upotpunila visokim crnim štiklama kojima je naglasila svoje duge noge.

image

Vanessa Kirby

Chris Delmas/Afp

Njezino su izdanje brojni komentirali i pohvalili na društvenim mrežama. "Nema šanse da ću se moći skoncentrirati na film dok mi je ona na ekranu", "Kakva žena", "Wow, izgleda predivno", samo su neki od komentara.

Vanessi se na konvenciji pridružio i kolega iz filma Pedro Pascal, s kojim je nasmiješeno pozirala fotografima. Njih su dvoje novi članovi Marvel Cinematic Universea, a za People su rekli kako im stariji članovi istog nisu dali smjernice i savjete prije snimanja novog filma.

image

Vanessa Kirby, Pedro Pascal, Ebon Moss-Bachrach i Joseph Quinn

Chris Delmas/Afp

"Mi smo početnici i u procesu smo početnika", rekla je Kirby. Sa snimanjem filma će krenuti ovih dana, a isti bi trebao izaći u kinima u srpnju 2025. godine. Pedro će u filmu utjeloviti lik Reeda Richardsa ili Mister Fantastica, dok će Vanessa igrati ulogu Sue Storm ili Invisible Woman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:14