ISKLESANI TORZO

Povodom Dana očeva Jennifer Lopez objavila fotografiju supruga bez majice

Nakon vjenčanja lani u srpnju, Ben je postao očuh Lopezinim blizancima Maxu i Emme, a s Jennifer Garner ima troje djece

US actors Jennifer Lopez (L) and Ben Affleck arrive for the world premiere of ”The Flash” at Ovation Hollywood in Hollywood, California, on June 12, 2023. (Photo by Michael Tran/AFP)

 Michael Tran/Afp

Jennifer Lopez postavila je na svom Instagramu niz fotografija i videa povodom Dana očeva u nedjelju, a među njima se našla i raskalašena fotografija njenog supruga Bena Afflecka na kojoj je golog torza pred ogledalom, a u prvom planu su njegovi isklesani trbušni mišići.

U postu pored fotografije pjevačica i glumica je istaknula: "Poruka zahvalnosti tatama Sretan Dan očeva, tata. I sretan Dan očeva svim nevjerojatnim Tatama!! Volimo te i cijenimo te više nego što ćeš ikada znati".

Nakon što su se lani u srpnju vjenčali, Affleck je postao očuh Lopezinim 15-godišnjim blizancima Maxu i Emme, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. Ben je također otac 17-godišnja Violet, 14-godišnje Seraphine i 11-godišnjeg Samuela čija je majka njegova bivša supruga Jennifer Garner.

Jennifer je uz spomenutu fotografiju objavila i kratki video u kojem Ben sjedi u svojoj radnoj sobi, te se kratko osvrne i nasmiješi prema kameri. Video se zatim nastavlja kao niz zajedničkih trenutaka nježnosti, uključujući i one kad su prvi put bili u vezi početkom 2000-ih.

Dvije zvijezde zaljubile su se 2002. i iste se godine, u studenom i zaručile, no prekinuli su 2004. Da se ljubav među njima nakon dugo godina ponovno rodila otkrilo se u travnju 2021., a onda je iduće godine u srpnju uslijedilo i vjenčanje u Las Vegasu, dok je velika svadba organizirana u kolovozu na Affleckovom imanju u Georgiji.

Na ostalim fotografijama dvoje zaljubljenih voze se u kabrioletu, ili pak dijele emotivne trenutke na filmskom setu. Na dvije posljednje slike Ben nježno odmara glavu na supruginom ramenu, dok se pjevačica nježno smješka u kameru.

Affleckova bivša supruga Jennifer Garner također je posvetila post ocu svoje djece i Benu poručila: "Nitko ne voli svoju djecu kao što ti voliš našu. Sretan ti Dan očeva, Ben".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:23