VANESSA NA SUDU

Potresena udovica Kobea Bryanta: ‘Živim u paničnom strahu da će te fotografije isplivati na mrežama‘

Šerifov zamjenik je navodno pokazao fotografiju Bryantova tijela barmenu dok je pio

Vanessa Bryant

 Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Vanessa Bryant svjedočila je u petak na sudu te je ispričala kako je "tek počela tugovati" zbog gubitka supruga, košarkaške zvijezde Kobea Bryanta, i njihove 13-godišnje kćeri Gianne, kada se saznala da su šerifovi zamjenici i vatrogasci fotografirali i dijelili fotografije njihovih tijela nakon pada helikoptera u kojem su poginuli, piše ESPN.

- Htjela sam pobjeći, otrčati niz ulicu i vrištati - rekla je jecajući.

- Osjećala sam se kao da želim potrčati niz mol i skočiti u vodu. Problem je u tome što ne mogu pobjeći iz svog tijela, rekla je Vanessa.

Tijekom tri sata svjedočenja na sudu u Los Angelesu, Bryant je ispričala kako joj je dugo trebalo da se pomiri sa smrću svog supruga i kćeri koji su s još sedmero ljudi poginuli 26. siječnja 2020. godine.

image

Vanessa Bryant i Sydney Leroux

Ringo Chiu/Zuma Press/Profimedia/Ringo Chiu/Zuma Press/Profimedia

Prisjetila se kako je bila s prijateljima i svojim kćerima te da je držala svoju sedmomjesečnu bebu kada je primila poziv u kojem su joj rekli za priču lista Los Angeles Times, koja se fokusirala na fotografije s mjesta nesreće.

- Izjurila sam iz kuće i maknula se kako me moje cure ne bi vidjele - rekla je.

- To me ponovno povrijedilo, uništilo... Vjerovala sam im, vjerovala sam da neće to učiniti - naglasila je Vanessa.

Prema dokazima koji su predstavljeni na sudu, šerifov zamjenik navodno je fotografiju Bryantova tijela pokazao barmenu dok je pio. I vatrogasci su navodno među sobom dijelili fotografije Bryantova tijela, a neki su ih pokazali i svojim supružnicima.

image

Vanessa Bryant i Sydney Leroux

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nijedna fotografija nije isplivala u javnost, ali Vanessa Bryant je rekla kako se "stalno brine da bi se to moglo dogoditi".

- Svaki dan živim u strahu da će fotografije biti objavljene na društvenim mrežama - kaže.

- Živim u strahu da će ih moje kćeri tamo vidjeti - dodala je potresena Vanessa.

Rekla je da je ta pomisao drži budnom noću dok leži pored svoje djece, a ponekad zbog toga ima i napadaje panike tijekom kojih ne može disati.

Bryant je rekla i kako nije dobila nikakvu medicinsku dijagnozu da je imala napadaje panike, ili nekakav drugi poremećaj mentalnog zdravlja, a otkrila je i da nije uzimala nikakve lijekove.

Rekla i kako je i kako je razgovarala s terapeutom "nekih 18 mjeseci nakon nesreće, ali od tada nije".

- Osjećam da to ponekad pomaže, ali nekad je potpuno iscrpljujuće - rekla je Bryant.

Odvjetnica koja ju je ispitivala, J. Mira Hashmall, je veći dio svog 90-minutnog ispitivanja provela prolazeći kroz poslove koje je Bryant sada preuzela, uključujući i obnašanje dužnosti predsjednice multimedijske tvrtke svog supruga, Granity Studios. Također, nadgleda izdavanje jedne knjige koju je on napisao te pomaže u završetku i objavljivanju druge.

image

Vanessa Bryant

Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Hashmall je sugerirala da Bryantina sposobnost da to sve radi znači kako je dobro funkcionirala te da ju nisu svladali strah i tjeskoba.

- Zvuči kao da unatoč svemu što vam se dogodilo sasvim dobro žonglirate poslovnim carstvom - rekla je Hashmall u jednom trenutku.

- Za mene je to rad iz ljubavi - istaknula je Bryant.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:59