ZABRINJAVAJUĆE

Potpuni ‘potop‘ zvijezde ‘Peaky Blindersa‘: Nakon problema s drogom proživljava i financijski slom

Upitno je hoće li problematični glumac ponoviti ulogu u filmu koji bi trebao zaokružiti priču o gangsterskoj obitelji Shelby

Paul Anderson i Cilian Murphy u seriji Peaky Blinders

 Netflix/The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/Netflix/the Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

Tvrtka problematične zvijezde BBC-jeve velike uspješnice "Peaky Blinders", Paula Andersona (46) ušla je u golem minus na računu - trenutno on iznosi više od 17500 funti. To je u svojoj "društvenoj kronici" objavio pratitelj života slavnih Richard Eden u Daily Mailu.

Anderson (46) koji je igrao Arthura Shelbyja o omiljenoj gangsterskoj drami, otkrio je kako je ukupna vrijednost njegove tvrtke spala na 70.999 funti. Iako mu na račun treba sjesti neki novac od tantijema, nakon što podmiri porezne obaveze koje su prispjele na naplatu i druga davanja koja ukupno iznose 88.561 funtu, njegova tvrtka je "debelo u crvenom".

image

Paul Anderson

Niklas Halle‘n/Afp/Profimedia/Niklas Halle‘n/afp/profimedia

Prema Edenu, nedavno objavljeni podaci za Andersonovu kompaniju Boycey Pictures Ltd (nazvana po velikom muljatoru Boyceyu iz "Mućki"), koji pokrivaju proteklih 12 mjeseci pokazuju da je glumac cijelo vrijeme bio u plusu s 3.775 funti na računima.

Iako ih on uporno umanjuje u svojim obraćanjima na društvenim mrežama, sve je jasnije da Anderson ima ozbiljnih problema s ovisnošću koji zabrinjavaju njegove brojne fanove.

U siječnju se pojavio pred sucem na magistratskom sudu koji pokriva sjeverni dio Londona, zbog optužbi za posjedovanje crack-kokaina, amfetamina i dvije vrste lijekova koji se izdaju na recept.

Anderson je uhićen u svojem lokalnom pubu nakon što je netko od gostiju voditelju puba rekao kako se iz toaleta za osobe s posebnim potrebama osjeća smrad cracka. Voditelj je nazvao policiju koja je pronašla Andersona u društvu mlađe muške osobe i 17-mjesečnog djeteta. Kada je priveden, kod njega su pronađeni crack-kokain i smotuljak sa smeđim prahom za koji se ispostavilo da su amfetamini. Sa sobom je imao i jake lijekove koji se izdaju isključivo na recept, diazepam i pregabalin, a koriste se u liječenju boli, anksioznosti, te u terapiji epilepsije.

Njegov je odvjetnik negirao da Anderson uzima crack, drogu poznatu po brzom stvaranju ovisnosti, no glumac je priznao posjedovanje i dobio kaznu od 1345 funti.a

image

Ned Dennehy, Cillian Murphy, Benjamin Zephaniah, Paul Anderson, Jordan Bolger i Harry Kirton u seriji Peaky Blinders

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Glumac, najpoznatiji kao Arthur Shelby iz "Peaky Blindersa", najstariji sin gangsterske obitelji iz Birminghama koji jako voli drogu, glumio je i u nizu filmova, poput "Legende" i "Lifta". Trebao je imati i ključnu ulogu u filmu "Peaky Blinders" koji se počinje snimati ovoga ljeta, i trebao bi donijeti kraj priče o gangsterskoj obitelji sa sjevera Engleske, ispričane kroz četiri sezone tog globalnog hita. Hoće li Anderson stati uz novopečenog oskarovca Cilliana Murphyja i još jednom glumiti lik koji ga je proslavio, sada je upitno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 10:56