POŠTUJU SE?

Potez koji je šokirao svijet: Hailey Bieber izgrlila Selenu Gomez i jednom zauvijek stale na kraj glasinama

Njihovo je druženje samo potvrdilo da između njih uistinu nema animoziteta

Hailey Bieber i Selena Gomez

 Profimedia

Čini se da su Hailey Bieber i Selena Gomez ‘zakopale ratnu sjekiru‘... Naime, slavne ljepotice zajedno su pozirale na gala večeri američke filmske akademije, unatoč glasinama da su se svađale oko veze s Justinom Bieberom.

Page Six prenosi da su se Hailey i Selena smiješile pred kamerama, bile bliske i zagrlile se tijekom fotografiranja.

Njihovo je druženje samo potvrdilo da između njih uistinu nema animoziteta, kao što je Hailey tvrdila tijekom gostovanja na "Call Her Daddy" podcastu.

- Nitko od nas ne duguje nikome ništa osim poštovanja. Jako je poštujem - rekla je 25-godišnja Hailey za 30-godišnju Gomez.

- Svi s naše strane znaju što se dogodilo, i mi smo u redu s tim te možemo na to gledati s poštovanjem - nastavila je osvrnuvši se na nju i Justina, koji su se zaručili u srpnju 2018., samo nekoliko mjeseci nakon njegova konačnog prekida s Gomez.

Hailey je također potvrdila da je razgovarala sa Selenom već ranije i naglasila da među njima "nema drame". Justin je izlazio sa Selenom osam godina, a tijekom njihovih pauza povezivali su ga, među ostalima, s Hailey i Sofijom Richie.

Krajem 2017. godine slavni pjevač posljednji se put pomirio s Gomez, a do ožujka iduće godine su ponovno prekinuli. Istovremeno su Bieber i Hailey pokrenuli svoju romansu. Hailey je tijekom gostovanja u spomenutom podcastu također naglasila da nikada nije "ukrala" Justina od Selene jer to nije u skladu s njezinom osobnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:54