NA SEDMOM NEBU

Posrnula zvijezda ‘Prijatelja‘ ima veliku vijest: ‘Oženit ću najbolju ženu na svijetu‘

Književna agentica Molly Hurwitz potvrdila je vezu s Perryjem u veljači kada je na Valentinovo objavila dirljivu poruku svom dečku.
Matthew Perry u lipnju
 Wagner Az/Andr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Zvijezda popularne serije 'Friends' Matthew Perry (51) zaprosio je svoju višegodišnju djevojku Molly Hurwitz (29) i ona je rekla - da!

Časopis People ekskluzivno otkriva sretnu vijest u životu jednoga od omiljenih televizijskih glumaca koji je utjelovio lik Chandlera. Nakon završetka serije povukao se i dugo izbivao iz javnosti. Posljednjih godina glumac je sve neugodno iznenado svojim zapuštenim izgledom, a čini se kako svaki dan izgleda sve lošije.

- Odlučio sam se zaručiti. Srećom, u vezi sam s najboljom ženom na svijetu u ovom trenutku, rekao je.

Književna agentica Molly Hurwitz potvrdila je vezu s Perryjem u veljači kada je na Valentinovo objavila dirljivu poruku svom dečku.

image
Matthew Perry u kolovozu
Spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Već drugu godinu moj dečko, ali tek prvu godinu influencer na Instagramu. Sretno Valentinovo mom najdražem, riječi su koje je uputila ssvom dragom kako bi proslavila blagdan ljubavi. Nekoliko mjeseci par je prvi put snimljen zajedno na izlasku ispred restorana u Zapadnom Hollywoodu.

Matthey je ranije bio u vezi s enkoliko glumica. Godine 1995. ljubio je glumicu iz Baywatcha Yasmine Bleeth, bio je u vezi s Julijom ROberts između 1995. i 1996. Njegova najduža veza bila je s Lizzy Kaplan između 2006. i 2012. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:22