ZBOG KORONE

Popularni dvojac Ant i Dec propuštaju dodjelu nagrada: ‘Čak se i razbolimo zajedno‘

Čak 20 godina za redom poznati Britanci proglašavani su najboljim voditeljima na Nacionalnim televizijskim nagradama

 Ant i Dec

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ant i Dec silno popularni televizijski dvojac, domaćoj publici vjerojatno najpoznatiji po osebujnom vođenju britanskog "Supertalenta", čak ako i osvoje 21. put za redom priznanje za najbolje voditelje na večerašnjoj dodjeli Nacionalnih televizijskih nagrada u Londonu, nagradu neće moći osobno preuzeti.

Da moraju propustiti NTA, potvrdili su na društvenim mrežama kako su dobili covid, pri tom se našalivši: "Nažalost je istina... čak se i razbolimo zajedno! Nakon što smo se nekoliko dana osjećali loše, testirali smo se i obojica smo pozitivni na covid. Oporavljamo se doma i žao nam je što nećemo moći doći na NTA. Želim svu sreću i brzi oporavak svima koji su istoj situaciji".

Ovom dvojcu punog imena Anthony McPartlin (46) i Declan Donnelly (47) koji zajedno surađuju još od djetinjstva, konkurenti za to priznanje su Alison Hammond, Graham Norton i Bradley Walsh. Ceremonija će se prenositi uživo na ITV-u iz Wembley Arene nakon što je odgođena nakon smrti kraljice Elizabete II. Događaj će voditi voditelj showa "The Masked Singer" Joel Dommett, a nastupit će pjevači Lewis Capaldi i Sam Ryder, koji je zamijenio Robbieja Williamsa kao glavnu atrakciju dodjele.

Inače za nagrade NTA glasa javnost, tako da je na ljudima odluka hoće li ovom nerazdvojnom dvojcu koji već dva desetljeća ima primat na toj dodjeli nagrada ponovno dati priznanje ili će napokon ona otići u druge ruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:14