RAT VARDY-ROONEY

Popularna wagsica se gušila u suzama u prvom intervjuu: ‘Nisam kriva, svi su me iznevjerili‘

Ekskluzivni intervju vjerojatno će biti prvi u nizu pokušaja popularne wagsice Rebekah Vardy da povrati okaljani ugled,

Rebekah Vardy i Coleen Rooney

 Daniel Leal/AFP

Rebekah Vardy (40), supruga engleskog napadača Jamieja Vardyja, završila je u suzama prvi istup u medijima nakon što je izgubila sudski spor koji je zbog klevete pokrenula protiv Coleen Rooney, supruge nogometaša Waynea Rooneyja.

- Govorit ću da sam nevina sve dok mi lice ne poplavi, rekla je Vardy voditeljici TalkTV-a Kate McCann u najavnoj špici koja je objavljena danas poslijepodne, prenosi Daily Mail.

- Mnogi ljudi su me iznevjerili, ali još važnije, osjećam da me iznevjerio pravni sustav, rekla je 40-godišnjakinja, čiji je ugled dobrano narušen ovim slučajem. U jednom trenutku je rekla voditeljici da će zaplakati, nakon čega je spustila glavu, a lice pokrila rukama.

Ekskluzivni intervju vjerojatno će biti prvi u nizu pokušaja popularne wagsice Rebekah Vardy da povrati okaljani ugled, a lako je moguće da planira snimiti dokumentarac, izdati biografiju i snimiti dvije reklamne kampanje.

Izvori bliski supruzi Jamieja Vardyja nadaju se da će se producentske kuće ‘potući‘ da pridobiju Vardy za dokumentarni film, te da je pet već izrazilo interes.

Kako izvještava londonski Times, očekuje se da bi Rebekah Vardy mogla dobiti između 60.000 i 300.000 eura za iznošenje svoje strane priče.

Vjeruje se da najpoznatije streaming platforme Netflix, Amazon i Disney prednjače u utrci da sklope ugovor s Coleen Rooney. Izvor blizak supruzi Waynea Rooneyja otkrio je da bi ona mogla pristati iznijeti svoju stranu priče - za nekoliko milijuna eura.

Podsjetimo, u slučaju koji je mjesecima zabavljao englesku javnost, Coleen Rooney je optužila svoju bivšu prijateljicu Rebekah da je tajno medijima dojavljivala informacije o njoj. Vardy je sve poricala i odlučila tužiti gospođu Rooney za klevetu. I izgubila.

Sutkinja Karen Steyn rekla je da je svjedočenje Vardy bilo ‘neuvjerljivo‘. Zaključila je da je Vardy znala i odobravala detalje koje je tabloidu Sunu otkrila njezina agentica Caroline Watt.

image

Coleen i Wayne Rooney; Rebekah i Jamie Vardy

Profimedia/Profimedia

Sutkinja je također rekla da su Rebekah i njezina agentica Caroline vjerojatno namjerno uništile potencijalno inkriminirajuće dokaze - poruke na WhatsAppu.

Vardy je nakon presude rekla da je "izuzetno tužna i razočarana odlukom".

"To nije rezultat koji sam očekivala, niti vjerujem da je bio pravedan. Podnijela sam tužbu kako bih opravdala svoju reputaciju i shrvana sam odlukom suca", rekla je u izjavi.

Rebekah Vardy morat će snositi troškove sudske parnice, a izvori iz oba tabora govore da je riječ o iznosu između 2,4 i 3,5 milijuna eura. Za obitelj Vardy to znači da će možda morati prodati svoju omiljenu vilu u Portugalu.

Cijeli intervjuu sa slomljenom Rebekah Vardy bit će prikazan u srijedu u 19 sati po londonskom vremenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:33