RIHANNA

Popularna pjevačica otkrila kako se osjeća u vezi nastupa na poluvremenu Super Bowla 2023.

Rihannin nastup na poluvremenu obilježit će njen veliki povratak glazbi budući da je njen posljednji album ‘Anti‘ izašao prije šest godina

Rihanna

 Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Poznata pjevačica s Barbadosa, Rihanna, prekinula je šutnju o svom iščekivanom nastupu na poluvremenu Super Bowla sljedeće godine.

Glazbenica je izlazila iz dućana u Los Angelesu kada ju je paparazzo upitao u kako se osjeća u vezi svoga nastupa.

- Nervozna sam, ali također uzbuđena, otkrila je.

Iako nije davala nikakve informacije, paparazzo ju je upitao s kime će dijeliti pozornicu, hoće li to možda biti njen partner i otac njezina djeteta A$AP Rocky, na što je samo slegnula ramenima.

Rihannin nastup na poluvremenu obilježit će njen veliki povratak glazbi s obzirom na to da je njen posljednji album ‘Anti‘ izašao prije šest godina.

Vijest da će nastupati na poluvremenu Super Bowla 2023. pjevačica je potvrdila fotografijom na svom Instagram profilu na kojoj u ruci drži loptu.

Malo je reći da su obožavatelji bili oduševljeni s obzirom na to da je već godinama mole da se vrati glazbi, a ona se odlučila baviti drugim stvarima. Inače, Rihanna je 2017. osnovala kozmetički brend ‘Fenty Beauty‘ te je i u tom poslu vrlo uspješna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:22