HITOVI PUNE DŽEPOVE

Pogledajte u kakvom dvorcu živi Dragana Mirković koja dolazi u Arenu Zagreb, a obožava i luksuzne automobile

‘Oduševljava me pomisao da je prije 850 godina hodao netko tim stepeništem, a sada hodam ja‘, kazala je

Dragana Mirković

 Instagram/Dragana Mirković/

Hitovi koji pune dvorane, vlastita televizija, diskografska kuća i glazbeno-plesni show unosan su posao regionalne pjevačice Dragane Mirković koja će u Areni Zagreb održati koncert 3. svibnja 2024. godine. Da dobro zarađuje od svojih biznisa, govori i činjenica da živi u dvorcu u Beču.

Njezin dom ima 15 tisuća kvadrata koji su smješteni u parku od tri hektra u kojem se nalazi i crkva. Pjevačica je podijelila video na Instagramu u kojem pokazuje svoju kuću te na taj način dopustila svojim pratiteljima da zavire u dvorac u kojem živi s obitelji.

Mirković je u braku od 1999. godine s austrijskim biznismenom Tonijem Bijelićem u kojem su dobili kći Manuelu i sina Marka. Pjevačica je jednom prigodom za Story rekla da je ponosna na to kako su ona i njezin muž odgojili Manuelu i Marka.

"Nisu trenutno sa mnom, ali koriste svaki slobodan trenutak da dođu i budu s mamom i tatom. Toni i ja smo njima tamo napravili pravi ugođaj. U dvorcu imamo veliku igraonici s bilijarom i svime što klinci obožavaju", rekla je pjevačica prošle godine za Ekskluziva.ba.

Za In Magazin je izjavila da ne osjeća ispunjenje u tome što može pokazati financijsku moć, već da je oduševljavaju druge činjenice.

"Oduševljava me pomisao da je prije 850 godina hodao netko tim stepeništem, a sada hodam ja, tako da je to nešto zadivljujuće i nešto nevjerojatno, još uvijek i ja negdje ne vjerujem da mi se to dešava", objasnila je Mirković. Svoju financijsku situaciju pjevačica izražava i kupovinom skupih automobila.

Regionalna je zvijezda poznata kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, a tu strast, čini se, dijeli i njezin sin Marko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 19:23