POVRATNIČKI NASTUP

Po prvi put na pozornici nakon skandala: Kevin Spacey ispraćen ovacijama i pljeskom

Ovo je bilo njegovo prvo pojavljivanje na pozornici otkako je ranije ove godine oslobođen optužbi za seksualno napastovanje

Kevin Spacey usred svog performansa

 Screenshot/YouTube/

Kevin Spacey dobio je gomile ovacija tijekom predavanja o kulturi otkazivanja na Sveučilištu u Oxfordu.

Prema Deadlineu, ovo je bilo njegovo prvo pojavljivanje na pozornici otkako je ranije ove godine oslobođen optužbi za seksualno napastovanje, a Spacey je tom prigodom izveo petominutnu scenu iz "Timona Atenjanina" Williama Shakespearea.

U sklopu predavanja održanog u spomen na filozofa Sir Rogera Scrutona, predstavio ga je pisac i zagovornik slobode govora, Douglas Murray, koji je iznio mišljenje o tome što nas Shakespeare može naučiti o kulturi otkazivanja.

Spaceyjeva strastvena izvedba, ispraćena je ovacijama i pljeskom koji je trajao više od 40 sekundi. Emma Webb, koja je bila u publici tijekom Spaceyjevog performansa, opisala je njegov nastup kao "fenomenalnu izvedbu".

Prijem je uslijedio nekoliko dana nakon što je londonsko kino Prince Charles odustalo od ponude da ugosti premijeru Spaceyjeva novog filma, velškog trilera "Control", nakon što je otkrio da ima "glasovnu ulogu" u filmu. Spacey, koji je oslobođen optužbi za seksualni napad na četiri muškarca između 2004. i 2013., hitno je prebačen u bolnicu ranije ovog mjeseca nakon što je navodno pretrpio određene zdravstvene tegobe tijekom filmskog festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:40