LEŽERNO IZDANJE

Pjevačka zvijezda bosa i u haljini (pre)duboka dekoltea: ‘Kao Pepeljuga, ali bez obje cipele!‘

Umjesto da bude na dodjeli nagrada Billboard Music Awards, Camila Cabello priredila je mali, kućni tulum za dečka i prijatelje
Camila Cabello 
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Camila Cabello (23) donedavno je u Londonu snimala romantični mjuzikl "Pepeljuga", u kojemu igra glavnu ulogu, a ovih dana napokon se vratila u Los Angeles. No umjesto da bude na dodjeli glazbenih nagrada Billboard Music Awards u holivudskom Dolby Theatreu, kubanska pjevačica u srijedu navečer odlučila je ostati kod kuće i družiti se s dečkom, glazbenikom iz Kanade Shawnom Mendesom (22).

Naime, Camila i Shawn sa zajedničkom pjesmom "Señorita" bili su nominirani u dvije kategorije, ali s obzirom da je broj uzvanika bio strogo ograničen zbog aktualne pandemije koronavirusa, a oni nisu bili ni prezenteri ni izvođači na dodjeli, nije bilo razloga za njihov dolazak u Hollywood.

Zato su se slavnom paru u raskošnoj vili u Los Angelesu pridružili i prijatelji, pa je atraktivna Camila cijeli dan imala pune ruke posla. Dok je nabavljala sve potrebno za svoj mali, kućni tulum, u ležernom, ali smjelom modnom izdanju snimili su je sveprisutni paparazzi.

image
Camila Cabello
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako bez trunke šminke na licu i pomalo neuredne kose, Cabello nije mogla proći nezapaženo u lepršavoj cvjetnoj haljini s dekolteom koji joj je sezao sve do pupka. Osim toga, pjevačica je bila i bosa.

- Kao Pepeljuga, samo što je prava izgubila jednu cipelu, a Camila - obje! - komentirali su njezini fanovi.

Podsjetimo, lijepa Kubanka i Mendes u vezi su od srpnja 2019., a prijatelji su od 2014.

View this post on Instagram

thank you for everything. ?

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:20