PRONAŠLA NOVU LJUBAV

Pjevačica tvrdi da više ne želi nikada hodati sa starijim muškarcima: ‘Završila sam s tim, bilo je odvratno‘

Demi Lovato također je progovorila o svojoj ‘zdravoj‘ vezi s 32-godišnjim Jordanom Lutesom

Demi Lovato i Jordan Lutes

 Instagram/Demi Lovato/

Pjevačica Demi Lovato otkrila je da njezina veza s dečkom Jordanom Lutesom dobro napreduje nakon što je riješila svoje probleme zbog kojih su je isključivo privlačili dosta stariji muškarci.

Pjevačica koja je prije bila u vezi s Wilmerom Valderramom unatoč njihovoj 13-godišnjoj razlici u godinama, svoje je prošle veze sa starijim muškarcima opisala kao "odvratne" tijekom gostovanja u jednom showu.

"Mogu sa sigurnošću reći da moji više nemam tih problema", rekla je 31-godišnja zvijezda. "Mislim da postoji nekoliko znakova da sam dobro. Sada sam s partnerom koji je mojih godina. Kada se sada osvrnem na prošlost i moje izlaske s dosta starijim muškarcima, pomislim kako je to bilo odvratno", ispričala je.

Lovato je također govorila o svojoj "zdravoj" vezi s 32-godišnjim Lutesom, a priznala je i da se nada da će se jednog dana vjenčati i imati djecu s kolegom glazbenikom.

"Postoji to partnerstvo u kojem prevladava magnetska privlačnost i taj način na koji se zajedno smijemo... Non stop je tako. Mislim da ako ste pronašli nekoga uz koga se osjećate sigurno, tko vas toliko privlači, s kim se neprestano smijete, to je formula za stvarno sjajnu vezu", rekla je glazbenica.

Lovato se prvi put povezala s kanadskim umjetnikom, koji je koautor više pjesama na njezinom albumu "Holy Fvck", dok je prošle godine radila na novoj glazbi. Prije njega, povezivalo ju se s nekoliko starijih muškaraca, uključujući i ranije spomenutog Valderramu, s kojim je vezu započela 2010. godine. Ona i 43-godišnji glumac bili su zajedno, s prekidima i mirenjima, punih šest godina. Upoznali su se kad je njoj bilo 17 goidna, no nisu potvrdili vezu sve dok nije napunila 18 godina. On je tada imao 29 godina.

Otprilike šest godina nakon njihova prekida, Lovato je objavila pjesmu ‘29‘ za koju su obožavatelji sumnjali da je posvećana Valderrami. Iako nikada nije potvrdila te glasine, upozorila je djevojke da budu oprezne sa starijim muškarcima.

"Ako ste mlada djevojka i mislite da je seksi ili zabavno hodati sa starijim muškarcima, znajte da to nije ok ako niste punoljetne", rekla je u jednom intervjuu iz kolovoza 2022. "Mislim da ponekad javnosti treba reći pravu istinu te sam iz tog razloga odlučila objaviti ovu pjesmu. Mislim da je poruka te pjesme jako važna", dodala je.

image

Wilmer Valderrama i Demi Lovato

Alec Michael/Zuma Press/Profimedia/Alec Michael/zuma Press/profimedia

Osim s Valderramom, pjevačicu su ranije romantično povezivali i s MMA borcima Guilhermeom ‘Bombom‘ Vasconcelosom i Lukeom Rockholdom, a također je bila zaručena i za američkog glumca, pjevača i plesača Maxa Ehricha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:39