PALOMA FAITH

PJEVAČICA PROGOVORILA O NAJTEŽIM TRENUCIMA U ŽIVOTU Porod iz pakla trajao je 20 sati: 'Ništa nije išlo kako treba, život bebe je bio ugrožen'

Paloma Faith
 Neil Hall / REUTERS

Engleska autorica i pjevačica Paloma Faith progovorila je otvoreno po prvi puta o noćnoj mori koju je prošla na porođaju koji je trajao čak 20 sati i infekciji koja je ugrozila i njezin i bebin život.

36-godišnjakinja je rekla da je prije devet mjeseci prošla pravi pakao na porodu djeteta kojeg je dobila u vezi s Francuzom Leymanom Lahcineom. Međutim, kaže, to je nije odvratilo od želje da ima i drugo dijete, no ovaj put razmišlja o opciji posvojenja, piše Daily Mail.

U razgovoru za britanski The Sun rekla je: - Sve što je moglo poći po krivu, pošlo je. Trpjela sam 20 sati trudova, i to prerano, no ni onda nisam bila dovoljno otvorena. Život bebe je bio ugrožen pa su me poslali na carski rez. Međutim, ni tu nije bio kraj nevoljama, nakon porođaja sam dobila infekciju. Mislim da dva mjeseca nisam mogla hodati. Bilo je strašno, mislim da moje tijelo za to nije oblikovano. Da ne spominjem da sam se udebljala skoro 20 kilograma. I opet bih sve to prošla, no osjećam da bih sad mogla usvojiti dijete. Želim puno djece jer su nevjerojatni…

U prosincu prošle godine objavila je da je rodila kćerkicu, a u objavi je pohvalila osoblje bolnice i općenito zdravstveni sustav: - Bog blagoslovio naše zdravstvo! Nakon teškog poroda koji je rezultirao carskim rezom rodila sam svoje prvo dijete u koje sam se isti tren zaljubila. Kakva avantura! A sve zahvaljujući nevjerojatnim liječnicima, sestrama i babicama u bolnici. Predanost, nježnost i ozbiljnost koju su pokazali ne mogu se usporediti ni sa čim i cijelo to iskustvo me spustilo na zemlju. Stvarno vjerujem da je zdravstvo jedno od najvećih dostignuća naše zemlje, treba ga poštovati i štititi, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:47