NOVA PRIJAVA

Pjevačica odgovorila na tužbu bivšeg supruga novom protutužbom: Traži svojih 2,6 milijuna!

Rat među supružnicima započeo je kada je pjevačica podnijela zahtjev za razvod u lipnju 2020. godine

Kelly Clarkson

 Rob Latour/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Kelly Clarkson podnijela je novu tužbu protiv svog bivšeg supruga Brandona Blackstocka kojom želi potvrditi nagradu od 2,6 milijuna dolara koju joj je prošle godine dodijelila "California Labor Commission" prema presudi iz studenog. Tom je presudom utvrđeno da je njezin bivši suprug imao poslove za koje nije imao dozvolu, prenosi Rolling Stone.

Nova je prijava uslijedila nakon što se Blackstock žalio na presudu donesenu u prosincu prošle godine. U međuvremenu je Clarkson podnijela protutužbu kao odgovor na tužbu iz rujna 2020. koju je pokrenula Blackstockova tvrtka "Starstruck Entertainment".

image

Kelly Clarkson

Ethan Miller/Getty Images/Profimedia/Ethan Miller/getty Images/profimedia

Rat među supružnicima započeo je kada je Clarskon podnijela zahtjev za razvod od Blackstocka u lipnju 2020. Tada je "Starstruck" optužio pjevačicu da nije platila više od 1,4 milijuna dolara provizije te da je kompanija od Clarkson napravila superzvijezdu koja će joj vjerojatno biti dužna 5,4 milijuna dolara provizije do kraja 2020.

Clarkson je zatim uzvratila udarac i dokazala da Blackstock radi kao nelicencirani agent za talente u Kaliforniji. Komisija je utvrdila da Blackstock nije imao propisnu licencu kada je Clarksonu osigurao žiriranje u "The Voiceu", kao i ugovore s "Wayfairom", "Norwegian Cruise Linesom" (NCL) i "Billboard Music Awardsom". Komisija je Clarkson dodijelila 2.641.374 dolara za provizije koje je Blackstock nezakonito naplatio.

image

Kelly Clarkson i Brandon Blackstock

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

U svojoj novoj protutužbi, Clarkson tuži za sudsku intervenciju u vezi s kršenjem zakona o radu, rekavši kako vjeruje da su Blackstock i "Starstruck" prekršili Zakon o agencijama za talente nezakonito djelujući tijekom cijelog razdoblja njihovog radnog odnosa koji datira iz 2007.

"Na temelju pogrešnih radnji i ponašanja ‘Starstrucka‘ svi sporazumi između strana trebali bi se proglasiti ništavnim i neprovedivim, protutužitelji ne bi trebali plaćati ‘Starstrucku‘ nikakav novac, i sav novac koji su prethodno platili protutužitelji ‘Starstrucku‘ trebao bi biti otpisan od Starstrucka, odmah", prenosi Rolling Stone prijavu.

"Moralno, etički i pravno je pogrešno pokušavati dobiti novac natrag od svog bivšeg supruga koji joj je ne samo pomogao kao menadžer, već je tu zaradu iskoristio za njihovu djecu te Kellyn i Brandonov životni stil tijekom braka", odgovorio je Blackstockin odvjetnik Bryan Freedman na protutužbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:37