GWEN STEFANI

Pjevačica napokon otkrila slike s vjenčanja i objasnila zašto joj je trebala druga vjenčanica

Nakon šest godina veze, američka zvijezda Gwen Stefani udala se prošli vikend za country zvijezdu Blakea Sheltona
Gwen Stefani i Blake Shelton
 Instagram

Nakon šest godina veze, američka zvijezda Gwen Stefani udala se prošli vikend za country zvijezdu Blakea Sheltona, a sada je objavila fotografije koje otkrivaju kako je izgledalo njihovo raskošno vjenčanje na njihovom imanju u državi Oklahoma.

Već se naime neko vrijeme nagađalo da se par vjenčao, no to su učinili, barem što se tiče same proslave tek sada, a da se Stefani dugo pripremala za ulazak u drugi brak govori i činjenica da je naručila čak dvije vjenčanice po mjeri od, posebno kada su u pitanju mladenke. slavne dizajnerice Vere Wang. Kreatorica je za Stefani s kojom već duže vrijeme surađuje, a što znači da je dobro i poznaje, napravila vjenčanice koje dobro opisuju njezin živahni karakter.

image
Instagram

Prva je, piše People, koju je pjevačica nosila dok je sa Sheltonom izgovarala bračne zavjete, duga bijela svilena haljina sa srcolikim dekolteom i s puno, puno tila. Na glavi je imala iznimno dugi veo na kojem su bila ručno izvezena imena Stefani, Sheltona te Stefaninih sinova - Kingstona James McGregora (15), Zume Nesta Rocka (12) i Apolla Bowie Flynna (7).

image
Snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Stefanina haljina za prijem, zapravo rockerski kratka haljina za tulumarenje, bila je mini verzija prethodne vjenčanice. Nju je pjevačica upotpunila bijelim čizmama s vrtoglavo visokim potpeticama kaubojskog stila brenda Le Silla.

image
Instagram

"Kad se udaješ za Blakea Sheltona, trebaš imati i vjenčanicu za party", napisala je na svom Instagramu 51-godišnja pjevačica.

I vjenčanica za party imala je posvetu njezinim voljenima. Na nju je ručno ušiven par ptica koje simboliziraju nju i 44-godišnjeg Sheltona, u što su ukomponirana i tri ptića koji predstavljaju njezine sinove. Blake se pak nakon ponoći presvukao u - traperice.

image
The Ellen Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kako će izgledati Gwen na svoj veliki dan, najviše je zanimalo modne znalce i kritičare, jer je pjevačica poznata po svom dobrom ukusu te je 2019. proglašena modnom ikonom na dodjeli nagrada People’s Choice Awards.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:06