DOPUSTIO MU

Pjevač molio slavnog repera: ‘Brate, uz dužno poštovanje, daj da tvoju ženu uhvatim za stražnjicu‘

‘Pogledala je u muža i nasmiješila se, zatim je pogledala u mene i nasmiješila se, a onda se okrenula, nagnula se i ja sam je zgrabio‘

Ice-T i Coco Austin

 Instagram

Poznati pjevač Ne-Yo otkrio je da je ‘punom šakom zgrabio‘ slavnu Coco Austin za stražnjicu nakon što mu je njezin suprug Ice-T to dopustio na jednoj zabavi povodom Noći vještica.

U epizodi ‘Drink Champs‘, 42-godišnji pjevač objasnio je da je nakon što je vidio 43-godišnju glumicu i starletu u prilično seksi kostimu svoju veliku želju priznao slavnom reperu.

image

Ne-Yo

Robyn Beck/Afp/Profimedia

"Imajte na umu da sam u tom trenutku popio nekoliko pića. Dakle, prišao sam mu i rekao: ‘Brate, uz dužno poštovanje, uh, već jako dugo želim primiti tvoju ženu Coco za dupe.‘

Ice-T, čije je pravo ime Tracy Lauren Marrow, navodno mu je odgovorio: "Znaš što? Ja sam tip makroa koji će ti to dopustiti." Zatim je pozvao svoju suprugu i šapnuo joj na uho što Ne-Yo želi učiniti.

"Pogledala je u muža i nasmiješila se, zatim je pogledala u mene i nasmiješila se, a onda se okrenula, nagnula se i ja sam je zgrabio koliko god sam mogao", ispričao je Ne-Yo o modelu čije je pravo ime Nicole Natalie Austin.

"Kad smo završili, nastavili smo piti i družiti se ostatak noći", dodao je.

Unatoč kritikama javnosti o tome kako Ice-T i Coco odgajaju svoju kćer Chanel (6), oni su jedan od najskladnijih holivudskih parova. Početkom ove godine proslavili su 21. godišnjicu braka.

Nažalost, isto se ne može reći za Ne-Ya i njegovu suprugu Crystal Renay, koji su nedavno podnijeli zahtjev za razvod braka. Optužila ga je za prevaru te je otkrila da je napravio dijete drugoj ženi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:59