KRAJ LJUBAVI

Pjevač i gitarist Metallice razvodi se od supruge s kojom je bio 30 godina

Par se vjenčao 1997. nakon pet godina veze. U braku su dobili troje djece, kćeri Cali (24) i Marcellu (20) te sina Castora (22)

James Hetfield

 Patricia De Melo Moreira/AFP

Slavni pjevač i gitarist Metallice James Hetfield i supruga Francesca Hetfield odlučili su se razvesti.

Izvori bliski paru ispričali su za TMZ da je James podnio dokumentaciju u Coloradu početkom ove godine te da je kraj njihova braka jednostavno proletio ispod radara javnosti.

Par se vjenčao 1997. nakon pet godina veze. U braku su dobili troje djece, kćeri Cali (24) i Marcellu (20) te sina Castora (22).

Bivši par navodno je još uvijek u kontaktu zbog djece.

Hetfield (59) ranije je pripisao zasluge svojoj uskoro bivšoj supruzi (52) za pomoć u kontroli bijesa i problema s alkoholom.

- Strah je bio veliki motivator u tome za mene. Gubitak obitelji, to je bila stvar koja me toliko uplašila, to je bilo dno koje sam dotaknuo, da će moja obitelj otići zbog mojega ponašanja. Žena me izbacila iz kuće, živio sam negdje sam, nisam to želio - rekao je svojedobno gitarist voditelju Joeu Roganu.

- Izbacila me iz kuće i to me nasmrt prestrašilo. Rekla je da moram riješiti stvar pa sam to i učinio - prisjetio se.

U to vrijeme bio je odlučan uspjeti zbog vlastitog slomljenog djetinjstva.

- Moja obitelj raspala se dok sam bio klinac, to je bilo moje odrastanje - objasnio je.

- Otac je otišao, majka je umrla, morao sam živjeti s bratom. Bez obzira na to što se događa, mi ćemo razgovarati o ovim stvarima i učiniti da to funkcionira - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:58