NAKON PREKIDA

Pique prekinuo šutnju i zaprijetio tužbama: ‘Djeca su mi na prvome mjestu, prestanite širiti laži‘

Igrač Barcelone putem svog odvjetničkog tima objavio je priopćenje kao upozorenje medijima koji objavljuju ‘neprovjerene informacije‘

Gerard Pique

 Ricardo Larreina/Aflo/Profimedia

Slavni nogometaš Gerard Pique obrušio se na paparazze te zaprijetio tužbom protiv nekih medija zbog širenja neutemeljenih glasina o njegovu životu otkako se razišao s kolumbijskom pjevačkom zvijezdom Shakirom.

Igrač Barcelone putem svog odvjetničkog tima objavio je priopćenje kao upozorenje medijima i paparazzima koji kontinuirano objavljuju ‘neprovjerene informacije‘ o njemu, prenosi Marca.

Sportska zvijezda, naime, puni medijske naslovnice otkako je prekinuo sa Shakirom, a u javnost su procurile informacije o njegovoj navodnoj nevjeri i prevari.

Otkako su Shakira i Gerard Pique zajedničkom izjavom od 4. lipnja potvrdili da se rastaju, pojavile su se razne glasine i neprovjerene informacije o igraču, njegovoj obitelji i osobnom, a time i privatnom životu, stoji u priopćenju.

image

Gerard Pique i Shakira

Don Emmert/Afp

"Ova izvješća i slike ne samo da štete njegovoj časti i imidžu, već također ozbiljno krše prava njegove djece, čija su sigurnost i zaštita njegova primarna briga", navodi se.

Medijska pozornost povećala se nakon što je uhvaćen sa studenticom PR-a Clarom Chia Marti na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, samo dva mjeseca nakon što je prekinuo sa Shakirom.

image

Gerard Pique, Shakira i Clara Chia Marti

Profimedia/Instagram

"Pisanje nekih medija i paparazza je kontinuirano te prisiljava našeg klijenta da promijeni svoju svakodnevnu rutinu s jedinom svrhom zaštite svoje djece, obitelji i onih koji su mu bliski”, navodi se dalje u priopćenju Piqueovih odvjetnika.

“Gerard Pique uvijek je poštivao djelovanje medija i njihovo pravo na objavljivanje informacija te je potpuno svjestan temeljne uloge koju mediji imaju u našem društvu. Međutim, posljednjih tjedana bilo je stvari koja prelaze granice zakona, pa je naš klijent bio dužan zatražiti zabranu prilaska i pokrenuti sudske postupke protiv onih koji mu remete obiteljski život i krše prava njegove djece. Jer jedini cilj Gerarda Piquea je osigurati dobrobit svoje djece i vratiti im njihova prava na privatnost, sigurnost i duševni mir", stoji u priopćenju.

"Ovim priopćenjem naš klijent želi zahvaliti na poštovanju i informativnoj strogosti koju su iskazali pojedini mediji te vjeruje da će se sve riješiti na najbolji mogući način, uz prevladavanje zdravog razuma", zaključuju.

Osim natpisa o njegovoj navodnoj nevjeri i novoj romansi, objavljeno je i da se bori oko skrbništva nad svojom djecom, sinova Sashe i Milana, s bivšom partnericom, koja ih navodno želi odvesti sa sobom u Miami. Međutim, Pique želi da dječaci ostanu s njim u Španjolskoj, gdje žive od rođenja i završavaju školu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:51