NE SKRIVAJU SE

Piqué ne gubi vrijeme: S novom djevojkom, 23-godišnjom studenticom, razmjenjivao nježnosti na vjenčanju

Tvrdi se da su se Shakira i Piqué dogovorili da se godinu dana neće pojavljivati s novim partnerima u javnosti

Gerard Pique

 Jose Breton/Nurphoto/Nurphoto Via Afp

Španjolski nogometaš Gerard Piqué i studentica odnosa s javnošću Clara Chia Marti više ne skrivaju svoju vezu! Tako su sada viđeni zajedno na jednome vjenčanju u Španjolskoj gdje su razmjenjivali nježnosti.

Piqué (35) i Marti (23) šetali su zajedno, smiješeći se i držeći se za ruke, samo nekoliko tjedana nakon što su javnosti objavili svoju vezu.

Nogometaševa bivša partnerica i kolumbijska zvijezda Shakira bila je bijesna kad je Piqué izašao u javnost sa svojom novom djevojkom, unatoč dogovoru da će pričekati godinu dana prije nego što to učini. Tvrdi se, naime, da su se Shakira i Piqué dogovorili da se neće pojavljivati s novim partnerima u javnosti tijekom prve godine od njihova prekida.

Na fotografijama s vjenčanja vidi se da je nogometaš nosio tamnoplavo odijelo koje je upario s bijelom košuljom bez kravate. Marti je pak izabrala prugastu, dugu haljinu, ispod koje nije nosila grudnjak, dok je svoju valovitu kosu ostavila raspuštenom.

Nova Piqueova djevojka navodno je objavila video na kojem je stavila Shakirinu pjesmu, zbog čega su je mnogi optužili da ispada bezobrazna. Video je u međuvremenu obrisan.

Izvor je nedavno za The Sun rekao kako se Piqué i Marti viđaju već mjesecima te da ona radi za njegovu tvrtku, gdje se bavi organiziranjem događaja.

- Drugi su mu pomagali da prikrije romansu i izbrisali su Clarine račune na društvenim mrežama kako ljudi ne bi mogli pronaći njene fotografije, nastavio je izvor.

- Samo zbog toga njegovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi s njom, dodao je.

Prema španjolskim novinama El Periodico, Shakira i Piqué pokušavaju ostati prijatelji zbog svoje djece, unatoč tome što je njihov odnos poprilično napet. Vijest o prekidu uslijedila je nakon što su se u španjolskim tabloidima pojavile glasine da je par na rubu prekida, a izvori tvrde da je nogometaš prevario pjevačicu.

- Žao nam je što moramo potvrditi da se razilazimo, izjavila je Shakira.

- Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju, zaključila je.

Španjolski El Periodico izvijestio je da par živi odvojeno već nekoliko tjedana nakon što je Shakira izbacila Piquéa iz obiteljske kuće. Prema izvorima, nogometaš od tada često sa svojim prijateljima ide na partije.

Shakira i Pique su se upoznali na snimanju spota za njenu pjesmu ‘Waka Waka‘ za Svjetsko prvenstvo 2010. Piquéov tim te je godine osvojio Svjetsko prvenstvo, na kojemu je tijekom finalne utakmice nastupila njegova buduća djevojka. Prohodali su početkom 2011., a u jesen 2012. Shakira je putem Instagrama objavila da je trudna s nogometnom zvijezdom.

Dvije godine nakon rođenja Milana, par je otkrio da čeka drugo dijete, Sashu, koji je rođen 2015. Javno su rekli kako se ne žele vjenčati, no to ih nije spriječilo da imaju skladan obiteljski život. U razgovoru s Garyjem Nevilleom, španjolski reprezentativac objasnio je kako nije zaprosio svoju djevojku jer njihova veza ‘funkcionira dobro takva kakva jest‘.

U međuvremenu, Shakira bi se mogla suočiti s čak osam godina zatvora zbog porezne prijevare. Optužena je da se u poreznim dokumentima pretvarala da živi u inozemstvu od 2012. do 2014. godine, kada je zapravo bila stanovnica Španjolske, tvrde vlasti te zemlje. Sada Shakira razmišlja o preseljenju u Miami.

Već je otplatila 15,5 milijuna dolara poreza za čiju utaju su ju teretili, ali i više od tri milijuna dolara kamata.

Njen glasnogovornik jednom je prilikom izjavio kako je Shakira uvijek surađivala s organima vlasti i pridržavala se zakona.

- Pokazivala je besprijekorno ponašanje kao pojedinac i porezni obveznik te vjerno sljedila savjete PricewaterhouseCoopersa, prestižne i globalno priznate porezne tvrtke, dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:00