PROCURILE FOTKE

Pijani Rooney završio u hotelu s tri 21-godišnjakinje, sad plače na policiji: ‘Ucjenjuju me!‘

Supruga Coleen očito je povjerovala u tu priču: ‘Razgovarali su i ona ga podupire. Ma oni su čvrsti poput stijene‘
Coleen i Wayne Rooney
 Richard Sellers/Pa Images/Profimedia

Buran je vikend iza Waynea Rooneyja - nakon što je u nedjelju tulumario u noćnom klubu Chinawhite u Manchesteru, bivši engleski nogometaš s dvije plavuše zaputio se u niskobudžetni hotel Staycity, u kojemu noćenje stoji 60 funti (oko 500 kuna). Sve je, naravno, snimljeno, a kompromitirajući materijal odmah je osvanuo na društvenim mrežama.

Kako piše The Sun, 35-godišnji Rooney bio je s manekenkom Tayler Ryan (21) i njezinim prijateljicama iste dobi Eliseom Melvin i Brooke Morgan, kad ga je obožavatelj u Manchesteru snimio u nedjelju u 5.15 sati.

U javnost su procurile i fotografije nastale u hotelskoj sobi - na njima se vidi kako tri polugole djevojke prvo paradiraju ispred bivšeg nogometaša, a objavljene su i snimke na kojima oženjeni Rooney leži i spava.

Bivši sportaš zbog svega je zvao i policiju. Požalio im se da su ponižavajuće fotografije snimljene bez njegova znanja, a ispitivanje u postaji u ponedjeljak trajalo je više od sat vremena.

Wayneova supruga Coleen (35) očito je povjerovala u priču da joj je suprug bio žrtva namještaljke jer je odbila prekinuti godišnji odmor s njihova četiri sina u Abersochu u sjevernom Walesu.

- Apsolutno ga podupire i stoji iza njega. Razgovarali su i ona u potpunosti vjeruje njegovoj verziji događaja. Ma oni su čvrsti poput stijene - otkrio je izvor blizak paru.

Prije nego što je s djevojkama završio u njihovu hotelu, Rooney se s njima zabavljao u noćnom klubu, gdje su one slavile rođendan. Bivši nogometaš prvo je žensko društvo pozvao u svoj VIP separe, a onda se s njima zaputio u hotelsku sobu. Na putu do tamo snimio ga je jedan obožavatelj.

- Očito je imao tešku noć, teturao je i mumljao, nije mogao sastaviti rečenicu - prepričao je fan.

Manekenka Tayler, koja na Instagramu ima 13.000 pratitelja, poslije izlaska pohvalila se fotografijom na kojoj s Rooneyjem pozira na sofi. Tri prijateljice druženje s bivšom sportskom zvijezdom opisale su kao "najluđu noć u njihovu životu", ali inzistiraju na tome kako između njih nije bilo nikakvog seksualnog kontakta.

- Wayne im je dijelio komplimente i divio se njihovu izgledu, ali ništa se nije dogodilo - rečeno je.

Kad se napokon probudio, Rooney je poslao poruku prijatelju koji ga je pokupio i odvezao doma.

- Netko je objavio stvari koje su bile poslane u grupni chat. Ovo nikad nije trebalo izaći u javnost. No desilo se, kao da je eruptirao vulkan - komentirala je skandal Taylerina majka Angela (43), a jedan rođak dodao je kako se posramljena 21-godišnjakinja zbog svega što se dogodilo trenutačno ne želi vratiti na posao.

- Da, djevojke su bile nepromišljene i pijane ili što god već... Ali ja imam 41 godinu, Wayne je star skoro kao i ja... - zaključuje rođak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:41